Mihaela Borcea, cel mai surprinzător mesaj de Ziua Îndrăgostiților

Mihaela Borcea, cel mai surprinzător mesaj de Ziua Îndrăgostiților
Citeste mai mult despre: Mihaela Borcea, mesaj, Ziua Indragostitilor,
Data: 18 Februarie 2020
Deși încă poartă numele lui Cristi Borcea și a rămas în relații mai mult decât civilizate cu acesta, Mihaela Borcea își vede de viață și iubește cu tot sufletul! Pe altul!
Este alături de Sorin Rap de câțiva ani și, desi la începuturi, cei doi au avut câteva probleme în privința modului în care a fost expusă povestea lor în presă, acum se pare că totul merge de minune. Iar de Ziua Îndrăgostiților, Mihaela i-a scris public un mesaj care arată că iubește precum o adolecentă.  
 
„Te iubesc oriunde, oricând, oricum. Nu e nevoie să îţi mai scriu, să îţi mai spun. Îţi arăt asta prin fiecare gest, prin fiecare mişcare, prin fiecare atingere. Am vrut doar atât: să te găsesc iubitul meu, să te iubesc, să mă iubești!! Îţi mulţumesc că-mi eşti alături “la bine şi la greu” îţi mulţumesc pentru “Noi” – cea mai puternică galaxie din câte există!”. Te iubesc!” a scris Mihaela Borcea, pe contul ei de Facebook. 


Sorin Rap, bărbatul care a făcut-o să iubească din nou, este de profesie polițist și se pare că a acceptat mult timp să stea în umbră și să îi fie alături în cele mai grele momente. La începuturile lor, pentru o perioadă, fostul ofițer a lucrat chiar ca șofer pentru Mihaela Borcea, după care s-a implicat și a sprijinit-o în afaceri. 

Pe Pro Tv Plus puteți vedea emisiunile preferate:


FOTO: MIHAELA BORCEA FACEBOOK
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies