Mihaela Mihai: Al doilea sot m-a drogat cinci ani la rand

16 Aprilie 2010, 18:04

Mihaela Mihai: Al doilea sot m-a drogat cinci ani la rand
Citeste mai mult despre: Maxime Dufour, Mihaela Mihai,
Artista Mihaela Mihai a fost casatorita de trei ori. Prima casatorie a fost cu Mihai Stihi, nepotul lui Mihail Sadoveanu, cu care s-a maritat la 17 ani. A doua casatorie a fost cu francezul Maxime Dufour, pe care l-a cunoscut la Paris, unde s-a mutat in 1975, la 29 de ani.

Al treilea sot a fost ambasadorul Dumitru Ciausu, alaturi de care a stat patru ani. Daca prima si ultima casnicie au avut si momente frumoase si mai neplacute, a doua casatorie a marcat-o pe viata.

“Sotul meu nu ma batea, dar ma agresa psihic. Nu puteam sa ies undeva cu el, ca avea impresia ca imi fac semne cu alt barbat si ma teroriza pe treaba asta. La un moment dat mi-am dat seama si ca insista atat sa faca el cafeaua dimineata, pentru ca ma droga cu ea.  Cinci ani m-a drogat, ca sa poata sa ma faca sa depind de el.” Asa isi aminteste Mihaela Mihai de cei zece ani petrecuti alaturi de tatal fiicei ei, Isabela. Artista povesteste ca barbatul a terorizat-o patru ani si dupa divort, timp in care a incercat sa o convinga sa se intoarca la el prin toate metodele. Barbatul a ajuns atat de departe incat i-a inregistrat, cu ajutorul unor cunostinte de la Securitate, convorbirile telefonice, pentru a o putea santaja.


Acum Mihaela Mihai a trecut peste traumele pe care i le-a provocat aceasta casnicie si are doar un singur regret : "imi pare rau ca fiica mea Isabela a trebuit sa indure toti acei ani alaturi de acest om."
 
 
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO