Mihaela Noroc si-a implinit visul. "The Atlas of Beauty", albumul foto cu 500 de portrete de femei, va fi publicat

Mihaela Noroc si-a implinit visul. The Atlas of Beauty , albumul foto cu 500 de portrete de femei, va fi publicat
Data publicarii: 16 August 2017
Data actualizare: 16 August 2017
Mihaela Noroc, fotograful roman care a reusit sa imortalizeze frumusetea femeilor din peste 50 de tari, isi vede acum visul implinit. 

"The Atlas of Beatuty / Albumul frumusetii", albumul foto in care apar peste 500 de portrete de femei, va fi lansat pe 26 septembrie. Cei care sunt nerabdatori au sansa de a precomanda albumul de pe Amazon, dupa cum a anuntat Mihaela Noroc in postarile publicate pe Instagram si Facebook. 

Proiectul fotografic "Atlasul Frumusetii" a devenit cunoscut la nivel international in anul 2013 si, datorita initiativei inedite si a succesului de care s-a bucurat, este acum pe buzele tuturor iubitorilor de fotografie si nu numai. 

Mihaela Noroc este cea care "a adunat" frumusetea femeilor de pretutindeni intr-un singur si unic "album".


"The Atlas of Beauty" este un proiect despre diversitatea planetei prin portrete de femei. 

"De 4 ani calatoresc in jurul lumii cu aparatul de fotografiat. In aceasta calatorie am fotografiat frumusetea naturala a femeii in mediul ei. Pana acum am vizitat 50 de tari", declara artista in varsta de 31 de ani Mihaela Noroc pe site-ul dedicat proiectului. 

"Prin fotografiile mele am vrut sa captez sentimentul de liniste si caldura din ochii femeilor. Fiecare femeie este frumoasa in felul ei si frumusetea ne poate invata sa fim mai toleranti", a explicat Mihaela Noroc.

"The Atlas of Beauty" este unul dintre cele mai populare proiecte din lume. A adunat comunitati puternice pe Facebook si Instagram, in timp ce Tumblr a devenit al treilea blog viral in 2015. 

"Cand am inceput acest proiect in 2013 nu mi-am imaginat ca dupa trei ani voi vorbi in direct pentru CNN despre el, sau la emisiunea <<Super Soul Sunday>> a celebrei Oprah Winfrey”, a mai spus Mihaela Noroc. 

Wall Street Journal, The Guardian, Huffington Post, Business Insider, Forbes, BBC, Spiegel, Corriere della Sera sunt doar cateva dintre publicatiile care au facut cunoscute fotografiile Mihaelei Noroc, scrie site-ul Clasicradio.ro.

Din Europa de Vest pana in Tibet, si din Rio de Janeiro pana in China, Mihaela a incercat sa surprinda in fotografiile sale frumusetea in stare pura, frumusetea naturala.

"In opinia mea, frumusetea inseamna sa pastrezi vii originile si cultura in care te-ai nascut. Sa fii naturala, sincera, autentica, aparte, nu neaparat fashion", scrie Mihaela pe site-ul sau

Vezi mai jos cateva dintre portretele realizate de Mihaela in calatoriile tale. Care este preferatul tau? 


 Tbilisi, Georgia


Teheran, Iran


Chisinau, Moldova

 


Romania, Maramures


VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies