Mihaela Rădulescu a împlinit 50 de ani. Ce mesaj a postat pe Instagram

Mihaela Rădulescu a împlinit 50 de ani. Ce mesaj a postat pe Instagram
Citeste mai mult despre: Mihaela Radulescu, zi de nastere,
Autor: Cora Popeanga
Data: 04 August 2019
Mihaela Rădulescu a împlinit pe 3 august 50 de ani.  Vezi în GALERIA FOTO de mai jos cele mai sexy apariții ale vedetei.

Cu această ocazie, vedeta a postat pe contul ei de Instagram un mesaj pentru fanii ei. 

 

"Nu mă pricep să îmbătrânesc- mi-a spus cineva cândva. Ei bine, să acceptăm că nu suntem toți perfecți! " a scris Mihaela pe internet, alături de o fotografie portret. 
 


Mesajele de felicitare au început să curgă. Mihaela Rădulescu le-a cerut fanilor să o ajute cu un recomandări de melodii, pe care să le asculte de ziua ei. 

Cu o zi înainte, vedeta l-a sărbătorit pe fiul ei, Ayan, care a împlinit 15 ani.

Citește și: Mihaela Radulescu, in cele mai elegante tinute. Cum arata rochiile pe care le poarta la masa juriului Romanii au talent


Renumită pentru silueta impecabilă, Mihaela Rădulescu a vorbit în nenumărate rânduri despre dieta și stilul său sănătos de viață. “Am înțeles demult că prăjelile în ulei nu fac bine, că masa de seară trebuie să fie lejeră și devreme, ca gustările dintre mese te fac să mănânci mai puțin și că la masă trebuie să stai pe îndelete, dacă tot are nevoie creierul de 20 de minute ca să înregistreze senzația de sațietate. Știu sigur că-mi face bine să beau multă apă și niscaiva ceaiuri, știu să mă abțin de la dulciuri și ronțăieli, prețuiesc orice aliment neîncărcat cu îngrășaminte sau pesticide", spunea, în trecut, Mihaela Rădulescu. 

sursa foto: Instagram

Vezi și: 

 

FULLSCREEN
Mihaela Rădulescu a împlinit 50 de ani. Ce mesaj a postat pe Instagram
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO