Mihaela Rădulescu a lucrat la Guvern și ca șofer de taxi în tinerețe: "Mă remarcasem la Revoluție" 

Mihaela Rădulescu a lucrat la Guvern și ca șofer de taxi în tinerețe: Mă remarcasem la Revoluție
Citeste mai mult despre: Mihaela Radulescu, monaco, prezentatoare tv,
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 24 Noiembrie 2021
Data actualizare: 24 Noiembrie 2021
Mihaela Rădulescu s-a mutat la Monaco de ani buni, însă adesea revine în țară pentru a filma pentru diferite proiecte de televiziune la care participă. Recent prezentatoarea a dezvăluit amănunte din tinerețe și detalii despre primele locuri de muncă.

Înainte de a fi prezentatoare, Mihaela Rădulescu a lucrat la Guvern, dar și ca șofer de taxi. Motivul? Nu a dorit niciodată să depindă de sprijinul financiar al părinților, potrivit propriilor declarații. 

Mihaela Rădulescu a povestit că nu a avut o tinerețe veselă și agitată, ci una în care a muncit constant pentru a nu fi nevoită să apleze la ajutorul părinților. 

"Lucram ca să trăiesc, ca să pot plăti o chirie și să mănânc, nu am cerut niciodată bani de la părinți, de la 18 ani și până în ziua de azi. Nu mă interesa ce muncesc, făceam doar calcule de buget și de ore în care să mai și dorm. N-am avut o tinerețe veselă și agitată, a fost un fel de fundație a ceea ce visam să fac, să devin, să construiesc. Am schimbat facultăți, joburi, case cu chirie, prietenii, până mi-am găsit drumul. Și… l-am găsit bine, cred", a povestit Mihaela, într-un interviu acordat publicației Viva! 

Mihaela Rădulescu a lucrat la Guvern în tinerețe, la biroul de presă, pe când avea doar 20 de ani. 

"Am ajuns să lucrez la Guvern pentru că mă remarcasem la Revoluție, eram în filmul ăla total, ba pe baricade, ba traduceam în franceză și engleză pentru ziariștii străini și… am fost memorabilă, deci m-au chemat să lucrez în Guvernul Roman, la biroul de presă", a povestit Mihaela. 

Vezi și: Tiktokjobs: Rețete și bucătari
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies