Mihai-Alexandru Hash, despre cazul Colo și cum se ajunge în Trending pe YouTube

Mihai-Alexandru Hash, despre cazul Colo și cum se ajunge în Trending pe YouTube
Data: 01 Iulie 2020
În urma scandalului stârnit de vloggerul Alexandru Colo Bălan, dar și a condamnării acestuia în justiție, vloggerul Mihai-Alexandru Hash și-a propus să lămurească niște chestiuni.

Așa cum spune Hash, într-un video postat pe YouTube, care a strâns deja peste 30.000 de vizualizări: ”până la cazul Colo nu credea nimeni că ceea ce spui pe internet poate să fie atât de impactant și te poate arunca în pușcărie ... Mie, ca și creator de conținut de peste 10, scandalul ăsta mi se pare cel puțin interesant. Așa că i-am prins pe cei de la Google România într-un videocall, ca să ne spună poziția lor oficială pe acest subiect”.

Dan Oros, Head of Marketing Google România: ”Pricipala cauză a violenței, fie ea verbală sau fizică, vine din lipsa de educație. Și aici cred că trebuie să lucrăm cu toții mai mult. De exemplu, noi am lansat Eroii internetului, care e o platformă ce îi învață pe copii noțiuni fundamentale despre ce înseamnă să fii cetățean digital și ce înseamnă securitatea online”.

Mihai-Alexandru Hash a obținut răspunsul oficial al celor de la Google la întrebarea care îi macină pe mulți de creatori de conținut pentru YouTube. ”Care este algoritmul de pe Youtube prin care un clip ajunge în Trending?”

”E o formulă matematică, cu mai multe variabile, fiecare cu importanța ei. Ce variabile: numărul de vizualizări, evoluția lor în timp, de unde vin vizualizările, cum se compară rezultatele video-ului cu alte videouri ale aceluiași creator și alte câteva viariabile. De menționat că vizualizările plătite nu intră în formula pentru Trending!”, a fost răspunsul lui Dan Oros Head of Marketing Google România. 
 

Viața bate vlogul 2, ultimul episod: ”Fără curaj și fără să riști, nu ai cum să reușești”
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO