Mihai Bobonete, dezvăluiri despre boala care l-a ținut la pat: „Dacă n-ar fi explodat un plămân în mine...”

Mihai Bobonete, dezvăluiri despre boala care l-a ținut la pat: bdquo;Dacă n-ar fi explodat un plămân în mine...
Autor: Dan L. Brumar
Data: 21 Februarie 2019
Mihai Bobonete s-a întors la muncă, pe platourile de filmare ale serialului Las Fierbinți, și pregătește un turneu de stand-up comedy în străinătate.

Bobiță e aproape ca nou, după ce în ianuarie a suferit o operație la plămâni care l-a ținut departe de scenă. Mihai Bobonete a dezvăluit în emisiunea La Măruță că s-a pus pe picioare, dar că și-a schimbat radical stilul de viață. 

Mă simt excelent. Cred că, dacă n-ar fi explodat un plămân în mine, n-aș fi știut cum e să te simți așa de bine. Sunt în recuperare, nu sunt așa cine știe ce fericit, după cele întâmplate. La tăți ni greu când ai un tub în tine, dar acum e mai bine”, a spus Bobonete, care a recunoscut că afecținea de care a suferit l-a ajutat să ia o decizie importantă pentru viața lui.

„Partea bună e că m-am lăsat de fumat. Nici n-aveam altă variantă, adică odată ce ajungi să vezi luminița de la capătul tunelului și să-ți dai seama că e și de la țigări... prost să fii să mai fumezi. Și m-am lăsat, ceea ce vă recomand tuturor celor care fumați. Plus că am fumat 30 de ani”, s-a confesat actorul din Las Fierbinți. Mihai Bobonete le-a transmis fanilor săi toată dragostea lui, pe Istagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihai Bobonete (@mihai.bobonete) on

Mihai Bobonete a mărturisit că afecțiunea de care a suferit, pneumotorax, poate fi letală, mai ales dacă nu renunți la acest viciu imediat.

„Dacă ar fi să vă lăsați toți și să faceți pneumotorax ca să vă lăsați, eu v-aș dori. Scăpați repede. Vă duceți frumos la Nasta (Institutul Marius Nasta - n.n.), mai vine un doctor de la Nasta, v-a operat, v-a băgat un tub, stați cu el câteva zile în voi. După aia o recuperare de două luni... obosești... te-ai lăsat de fumat, nene. Înțelegi?”, a spus Bobonete, care e forțat de împrejurări să o lase mai moale cu sportul și viața agitată.

Vezi mai jos ce dietă are Bobonete!

Bobonete pleacă în turneu prin Europa

Fanii săi din străinătate se vor bucura să afle că Mihai Bobonete va susține spectacole de stand-up în trei capitale importante din Europa. Pe 10 mai, Bobiță va fi la Paris, la 11 mai va ajunge la Bruxelles, iar la 12 mai show-ul său va ajunge la Londra.

FULLSCREEN
Mihai Bobonete, dezvăluiri despre boala care l-a ținut la pat: „Dacă n-ar fi explodat un plămân în mine...”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies