Mihai Bobonete, într-o fotografie de colecție alături de James Dean, la Sărata Monteoru

Mihai Bobonete, într-o fotografie de colecție alături de James Dean, la Sărata Monteoru
Autor: Dan Brumar
Data: 30 Ianuarie 2019
Hai că nu știți de glumă! Dar, cel mai probabil, la fel am fi reacționat și noi dacă ați fi scris voi acest titlu. Doamnelor și domnilor, Mihai Bobonete face furori pe Instagram.

Mihai Bobonete a sărbătorit lansarea sezonului 15 din Las Fierbinți alături de bunul său prieten James Dean, pardon – Constantin Diță (Giani). Cei doi s-au bucurat împreună cu fanii serialului, postând pe Instagram o fotografie din colecția primăvară-vară Las Fierbinți 2019, alături de mesajul care v-a buimăcit pe toți.

„Aseară a început noul sezon Las Fierbinți. Suntem măguliți de audiența făcută și mulțumim de priviri în direcția televizorului. Această primăvară aduce trei episoade noi pe săptămână, marți, miercuri și joi! Sper să ne ridicăm la nivelul cererii. Sănătate. În poză sunt eu cu James Dean în 1984 la Sărata Monteoru”, a scris Bobonete pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihai Bobonete (@bobonetemihai) on


Actorul, care se reface după o operație prin care a trecut acum aproape două săptămâni, exersează de zor pentru a se păstra în formă și scrie glume noi. Pentru unele nu are nevoie decât de o poză sugestivă. 

Vezi mai jos primul episod din sezonul 15 Las Fierbinți - GRATUIT!

Peste 2,6 milioane de români au urmărit aseară debutul sezonului 15 din Las Fierbinți, iar detalii despre serial puteți afla AICI

Citește și: Mihai Bobonete, mesaj despre starea sa de sănătate, la șase zile după operație

Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO