Mihai Bobonete își sărbătorește fiul. Ce mesaj emoționant i-a transmis actorul din Las Fierbinți

Mihai Bobonete își sărbătorește fiul. Ce mesaj emoționant i-a transmis actorul din Las Fierbinți
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 12 Ianuarie 2021
Data actualizare: 12 Ianuarie 2021
Mihai Bobonete a câștigat simpatia publicului cu rolul cârciumarului jovial din Las Fierbinți. În realitate, actorul este la fel de sociabil și glumeț, dar și destul de emotiv.   

Un familist convins și un tată împlinit, Mihai Bobonete își exprimă adesea dragostea pentru cei dragi în mesaje frumoase, postate pe rețelele sociale. Astăzi este o zi specială pentru celebrul actor. Fiul său Octavian împlinește 11 ani, iar Bobonete a împărtășit cu fanii lui această bucurie.  


Actorul a postat pe facebook și pe Instagram o imagine emoționantă, care sugerează dragostea unui părinte pentru copilul său și a scris un mesaj la fel de profund.

Octavian face astăzi 11 ani și vreau să împărtășesc, aici, cu voi, bucuria enormă care-mi inundă suflețelul meu de grason. O. este omul de la care învăș in fiecare zi câte ceva nou și pe de altă parte, tot el, reprezintă tot ce am eu mai bun pe lumea asta...el și soru-sa! La mulți ani copilul meu!”, a scris actorul pe Instagram 

”Omul vieții mele face azi 11 ani de joacă și bucurie! La mulți ani frumoși băiatul lui tata! Sper să ne bucuri încă o viață de acum încolo cu bunătatea de care dai dovadă în fiecare zi de când ai început să mergi în picioare și mai sper să-ți văd zâmbetul fin și sincer în fiecare zi din viața mea...doar așa, să-mi amintesc ce înseamnă fericirea din când în când!” a fost un alt mesaj scris pe Facebook. 

Mihai Bobonete și soția lui Cătălina mai au o fetiță, pe nume Maria, în vârstă de 6 ani. 


Sursă foto: Facebook/Bobonete Catalina, Instagram/mihai.bobonete

Vezi și: Mihai Bobonete, despre viața de comediant. "Nu este ușor să îi faci pe alții să râdă"
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!