Mihai Bobonete, prezentatorul ”Falsez pentru tine”: ”A fost greu cu ținuta Annei Lesko...”

Mihai Bobonete, prezentatorul Falsez pentru tine : A fost greu cu ținuta Annei Lesko...
Citeste mai mult despre: Mihai Bobonete, Falsez pentru tine,
Data publicarii: 15 Iulie 2020
Data actualizare: 15 Iulie 2020
Mihai Bobonete este prezentatorul ”Falsez pentru tine”, un nou show de muzică și mister, care va avea premiera sâmbătă, 18 iulie, la PRO TV.

În fiecare ediție Falsez pentru tine, un artist cunoscut din România va trebui să analizeze ca un adevărat detectiv opt concurenți aflați pe scenă, pentru a descoperi cine are voce și cine falsează, însă fără ca aceștia să cânte.

Cu umorul său caracteristic, Mihai Bobonete îi va încuraja pe cei patru consilieri, Anna Lesko, Monica Anghel, Gojira și Răzvan Fodor să-și spună părerea, pentru a ajuta fiecare invitat special să descopere care dintre concurenții de pe scenă are, într-adevăr, voce și care falsează. 

Actorul, care spune că nu a cântat niciodată în afara spectacolelor de improvizație, mărturisește: ”Eu sunt afon, nu mă pricep să fac deosebirea între un cântăreț bun și unul mai puțin bun dar, cu toate astea, am și eu preferințe muzicale”.

Cât despre colegii săi de emisiune, Anna Lesko, Gojira, Monica Anghel și Răzvan Fodor, Mihai Bobonete dezvăluie că s-a înțeles perfect cu ei. ”A fost greu cu ținuta Annei Lesko, dar cu Gicu și Monica am mai lucrat în formula Serviciul Român de Comedie, iar Răzvan mi-e prieten și e un tip extraordinar, deci mi-a fost ușor”.

Urmăriți, sâmbătă, 18 iulie, prima ediția ”Falsez pentru tine”, doar la PRO TV. 

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!