Mihai Calin, de nerecunoscut. A revenit in televiziune complet transformat

Mihai Calin, de nerecunoscut. A revenit in televiziune complet transformat
Citeste mai mult despre: Mihai Calin, O noua viata,
Data publicarii: 15 Martie 2014
Data actualizare: 15 Martie 2014
Ce se intampla cand o femeie pasionala si vulcanica precum Tantica (Elvira Deatcu) intalneste un barbat puternic si dur precum Nae (Mihai Calin)? Se lasa cu o dragoste la prima vedere, cu fluturi si scantei, in prima telenovela muzicala romaneasca, "O noua viata", difuzata de AcasaTV.

Pe Mihai Calin il poti vedea acum pe AcasaTV, in telenovela "O noua viata", unde joaca rolul lui Nae, un tip aspru, dur si nefericit, care se poarta dictatorial cu angajatii sai. Pare incapabil sa iubeasca, insa dupa ce o intalneste pe Tantica (Elvira Deatcu) lucrurile se schimba radical.

"Nae este un personaj cu o educatie mai degraba conectata la scoala vietii decat la un sistem de invatamant institutionalizat. A fost multa vreme sofer de tir, a lucrat o perioada lunga in strainatate, in Spania, ca multi alti romani. As spune ca este un personaj pozitiv intr-un fel, cu toate ca are si el alunecarile lui usor dictatoriale fata de angajatii lui mai tineri. Traind de multa vreme singur, traieste un fel de dragoste la prima vedere cu Tantica, o dragoste la varsta maturitatii care are accente adolescentine. Cum se zice, ii ia flama pe amandoi!", spune Mihai Calin.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies