Mihai Petre a triumfat prin elevii sai la Campionatul National de Dans al Romaniei

Mihai Petre a triumfat prin elevii sai la Campionatul National de Dans al Romaniei
Data publicarii: 09 Mai 2017
Data actualizare: 09 Mai 2017
Academia de Dans Mihai Petre a fost vedeta Campionatului National al Romaniei care a avut loc week-end-ul trecut la Brasov. Dupa doua zile intense de competitie la care au participat cele mai bune perechi de dansatori sportivi din Romania, perechile antrenate de Academia de Dans Mihai Petre au inregistrat performanta de a castiga 13 premii importante in concurs. 

La sectiunea “10 dansuri”, la adulti, Academia Mihai Petre va trimite reprezentantul Romaniei la Campionatul Mondial de Dans din Franta care va avea loc in toamna anului 2017, pentru ca a castigat Locul 1 cu perechea Paraschiv Mihai Vlad si Anne Gabriela Bezusenco. Marea surpriza a competitiei a fost perechea Alexandru Dicilea si Raysa Schumacher care a reusit o tripla performanta: locul 2 la adulti “10 dansuri”, locul 1 la categoria “Sub 21 Latino” si locul 5 la “Sub 21 Standard”. 

Academia Mihai Petre a castigat si locul 3 cu perechea Andrei Bires – Cezara Banu la categoria “Sub 21 latino”, locul 2 si locul 3 la categoria 6-9 ani, la sectiunea “8 dansuri”, la 12-13 ani, locul 4, la sectiunea “10 dansuri”, locul 4 si locul 5, la Sub 21, Standard si locul 7 la categoria 14-15 ani. 

Este un rezultat bun pentru scoala noastra de dans si o performanta pentru perechile pe care le antrenam de ani de zile. As vrea sa-i felicit pe sportivii medaliati si sa-i asigur ca ii asteapta un viitor frumos in cariera sportiva si sa le multumesc antrenorilor fara de care aceste medalii nu ar fi fost posibile: Elwira Petre, Alina Petre, Raluca Ivan si Paolo Campigotto. Sunt convins ca se va auzi de Romania si la competitiile internationale si europene de dans sportiv.”, a declarat cu mandrie Mihai Petre, fondatorul Academiei de Dans Mihai Petre, arbitru international de dans, antrenor si campion national si international de dans sportiv. 

Academia de Dans Mihai Petre organizeaza pentru al saselea an consecutiv Romanian Open, pe 20-21 mai, la World Trade Center, eveniment cuprins in calendarul Federatiei Mondiale de Dans Spotiv. “Cele mai bune perechi de dans sportiv din lume vin la Bucuresti sa concureze pentru a acumula puncte in clasamentul international. Sunt perechi din cel putin 13 tari ale lumii, este un regal al dansului in fiecare an. Din Romania sunt sigur ca vor participa toate perechile de top. Anul trecut la categoria latino a castigat perechea nr 1 mondial, originara din Rusia”, declara Mihai Petre, organizatorul evenimentului.  

Detalii se gasesc pe www.romanianopen.com si pe www.mihaipetre.ro

Academia de Dans Mihai Petre a fost fondata de catre campionul de dans sportiv Mihai Petre in anul 2001 si a avut sute de participari la competitiile nationale, mondiale si europene de dans sportiv cu perechile antrenate. 

Printre cele mai importante performante din istoria ei se numara locul 1 la Campionatul National, Adulti Standard in 2014, 2015, 2016, locul 5 la Campionatul Mondial din Germania, din 2016 la “10 dansuri”, Sub 21, locul 3 Cupa Europeana 2015 la sectiunea Standard, locul 5 Cupa Mondiala 2016 la sectiunea “Standard”, locul 4 la Cupa Mondiala 2013, la sectiunea “Standard”, la German Open, locul 1 la Standard” in 2015 si 2016, la categoria 10-11 ani. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies