Mihai Petre vorbeste despre provocarile de a fi tata la Ce se intampla doctore?

Mihai Petre vorbeste despre provocarile de a fi tata la Ce se intampla doctore?
Citeste mai mult despre: Mihai Petre, Ce se intampla doctore?,
Data: 31 Martie 2017
Duminica aceasta, Mihai Petre, juratul emisiunii Uite cine danseaza, ne povesteste la Ce se intampla doctore? prin ce schimbari majore a trecut de cand a devenit tatic, iar Oana Cuzino le va arata telespectatorilor care sunt grasimile bune pentru organism.

Datorita schimbarilor din mediul inconjurator, pentru corpul uman alimentele sarace in lipide sunt mai benefice. Vom afla cum trebuie sa alegem untul, carnea sau lactatele pentru a ne mentine si chiar imbunatati sanatatea. Pentru o alimentatie sanatoasa, este nevoie doar de un pic de atentie. La Ce se intampla doctore?, vom afla de ce scrumbia este atat o alegere gustoasa, cat si una sanatoasa datorita proprietatilor sale benefice pentru organismul nostru.

Ramanem tot in zona alimentatiei si vorbim despre substantele organo-fosforice, chimicalele folosite in agricultura conventionala. Implicit, incercam sa aflam la ce sa ne asteptam cand punem pe farfurie legume proaspete - salata, ridichi, ceapa sau usturoi verde.

Telespectatorii vor alfa cum contribuie medicina regenerativa la salvarea articulatiilor. Ce presupune si ce minuni poate face injectarea in genunchi a celulelor stem prelevate din tesuturile oaselor soldului vor fi prezentate in aceasta duminica, numai la Pro TV.

In fiecare duminica, de la ora 10:00, Oana Cuzino vorbeste la Ce se intampla, doctore? despre activitatile, alimentele si noutatile care ne pot influenta sanatatea si ce putem face noi astfel incat sa avem un stil de viata cat mai sanatos.

FULLSCREEN
Mihai Petre vorbeste despre provocarile de a fi tata la Ce se intampla doctore?
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO