"Iti raman dator pe viata". Mesajul unui cunoscut cantaret de la noi pentru Catalin Maruta

Data publicarii: 06 Februarie 2014
Data actualizare: 06 Februarie 2014
Catalin Maruta a reusit sa faca o minune. Asa spune Mihai Traistariu, care ii este extrem de recunoscator prezentatorului de la ProTV pentru ca a aratat in emisiune povestea fratelui sau, Vasile.

Catalin Maruta a prezentat de paste in emisiune cazul lui Vasile, fratele lui Mihai Traistariu. Pe atunci, barbatul era pustnic si antisocial si isi ocupa tot timpul rugandu-se si pictand tablouri.

De sapte ani cei doi frati nu se mai vazusera, insa de Paste, anul trecut, s-au reunit si s-au asezat la aceeasi masa, in familie. Dupa aparitia in emisiunea de la ProTV, viata fratelui lui Mihai Traistariu s-a schimbat complet. Vasile a devenit alt om, iar cantaretul ii este acum profund recunoscator lui Catalin.

"Vreau sa multumesc in mod special unui OM! Se numeste Catalin Maruta ... Mi-a vindecat si salvat fratele. L-a transformat intr-un cetatean normal. Poate, fara sa-si dea seama ... mediatizarea lui Vasile Traistariu in emisiunea "La Maruta" l-a facut pe frate-miu ... vedeta ! Nu, n-o luati ca pe o gluma. Din acea secunda ... frate-miu s-a schimbat enorm.

Cred ca, undeva in sufletul lui, exact de asta avea nevoie: sa se simta un pic mai important, sa-l bage lumea in seama, sa nu treaca pe strada ... neobservat, sa scape un pic de complexe si sa uite de necazuri si suferinte. Acum e adesea vesel, nu mai are acea tristete permanenta pe chip ... si acea depresie, a inceput sa vorbeasca cu mine la telefon, mananca mai sanatos, sta pe strada si vorbeste cu multa rabdare cu oamenii care-l opresc - fara sa mai fuga de ei, da interviuri ziaristilor - pentru ca eu am fost destept si i-am pus numarul de telefon pe site-ul lui oficial. Una peste alta, a ramas tot foarte credincios - insa nu in stilul ala habotnic.

Insa, ce-mi place cel mai mult la el e ... cand imi povesteste ca-l opreste lumea pe strada, sa-si faca poze cu el sau sa-i ceara autograf! Ba, au venit unii parinti sa-l roage sa le pregateasca copiii la pictura si desen pentru ca au inclinatii in acest sens. Iar el a acceptat. Chiar daca i-a fost rusine sa le ceara bani ...Important pentru mine e ca ... a devenit sociabil, prietenos, comunicativ ... In esenta ... frate-miu e un om ... schimbat complet! E un om ... SALVAT!

MULTUMESC, CATALIN MARUTA!

Raman dator pe viata!", a scris cantaretul pe pagina lui personala de Facebook.
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies