Mihai Trăistariu, mesaj tulburător pe Facebook: “Am zile când mi-e rușine”

Mihai Trăistariu, mesaj tulburător pe Facebook: Am zile când mi-e rușine
Citeste mai mult despre: Mihai Traistariu, Eurovision, Facebook,
Autor: Redactia
Data publicarii: 23 Octombrie 2019
Data actualizare: 23 Octombrie 2019
Mihai Trăistariu suferă din cauza faptului că nu mai este în atenția publicului și încearcă să se facă remarcat prin orice mijloace. În special, pe rețelele de socializare. 

În urmă cu câțiva ani intrase în gura fanilor după o serie de postări în ipostaze controversate, în lenjerie intimă. În ultima vreme a renunțat la genul acesta de postări, însă nu chiar… de tot :) Fanii au avut ocazia să îl admire la bustul gol în pat, mângâind o pisică. 

Urmărit de 190.000 de persoane pe Facebook, Mihai Traistariu pare dispus să facă orice pentru a primi like-uri din partea fanilor. Chiar și el recunoaște acest lucru:

“Am zile când mi-e rușine cu postările mele duse la extrem ... Dar ce să fac dacă altfel nu mai reușesc să atrag atenția asupra mea ?! Spuneți-mi voi ...Ce să fac ?

De ce credeți că emisiunile cu circ și scandal au cel mai mare rating ? S-au dus vremurile când se promova cultura, arta ... Omul de azi e într-o continuă alergătură ... Și nu-i mai atrage atenția nimic. Decât ... gălăgia, mizeria, crimele, scandalurile, pornografia, circul ...Păcat! Mare păcat! Mulți din colegii de breaslă au abandonat barca. Și s-au orientat către altceva. Ceea ce e groaznic”, spune Mihai Trăistariu pe Facebook.

Mesajul lui Mihai Trăistariu și-a atins scopul: are aproape 600 de like- uri și 170 de comentarii.

Cântărețul și-a rugat fanii să “dea share masiv” unei postări în care spune că e în căutarea unei piese care să îl transforme în câștigătorul Eurovisionului.

“Vă rog să dați un share masiv acestei postări ! Sunt hotărât să câștig Eurovision-ul. Și, pentru că unii colegi de breaslă m-au supranumit REGELE BALADELOR, am ajuns la concluzia că doar cu o piesă lentă pot EU impresiona la maximum un juriu și un public internațional. România merita locul I și la MUZICĂ ... nu doar la tenis ! Distribuim ? Multumeeesc !Eu sunt foarte hotărât, să știți ! TOT ce am nevoie este ca mesajul meu să ajungă la cât mai mulți compozitori - români sau străini, tineri sau bătrâni ...În felul asta sunt mai mari șansele să nimeresc odată piesa aia PERFECTĂ”, a mai spus Trăistariu. 

Fanii i-au respectat rugămintea și au fost peste 400 de share-uri :)
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies