Mihai Trăistariu, reacție surprinzătoare față de prestaţia României de la Eurovision 2019

Mihai Trăistariu, reacție surprinzătoare față de prestaţia României de la Eurovision 2019
Citeste mai mult despre: Eurovision 2019, Mihai Traistariu, reactie,
Data publicarii: 17 Mai 2019
Data actualizare: 17 Mai 2019
România, reprezentată de Ester Peony cu piesa "On a Sunday", a ratat calificarea în finala concursului Eurovision 2019, după semifinala de joi seară, care a avut loc la Tel Aviv, în Israel.

Mihai Trăistariu, fost concurent la Eurovision, a comentat pe contul său de social media, show-ul de aseară, dar și prestația reprezentantei României în competiție. 

Citește și: Ester Peony, reprezentanta României la Eurovision: ”Cânt pentru românii mei. Succesul meu va fi și al lor”

”Să o luăm pe rând. Grafica face 75% din show! Unii artişti nici n-au mai adus oameni pe scenă, s-au folosit doar de grafică şi a fost super. Cât priveşte vocea şi melodia... După mintea mea, Azerbaidjan va câştiga marea finală. Mi-a plăcut totul! A fost o surpriză neaşteptată pentru mine! Modern la maximum. Excelent e puţin spus. Rusul a făcut iarăşi un show excepţional, ar putea lua şi el locul I lejer. Olada mi-a plăcut încă de când am auzit piesa, acum vreo lună. Azi a excelat de asemenea”, a scris artistul, care a reprezentat România la Eurovision în anul 2006, cu piesa ”Tornero”.

România a fost la mare înălţime. Ester a cântat fără greşeală, iar show-ul a fost chiar fain. Şi faza cu mâna, pe care au păstrat-o şi îmbunătăţit-o a fost un plus, zic eu! Piesa ei s-a încadrat perfect în peisaj, pentru că are sould-ul ultra modern. În concluzie, România s-a prezentat super bine”, a scris Trăistariu pe Facebook.

”Moldova mă impresionează an de an cu show-ul. Chiar dacă s-a mai făcut faza cu desenatul în nisip, tot mi-a plăcut azi. Cea mai bună voce de azi a avut-o Macedonia! Una peste alta, a fost o semifinală la nivelul unei finale. Foarte greu! Foarte buni! Din ce în ce mai greu să reprezinţi ţara ta! Bravo, iubitori ai Eurovisionului! Reuşiţi să-i faceţi pe artiştii pasionaţi de Eurovision să se preocupe mai mult decât ar face-i în mod obişnuit”, a încheiat Mihai Trăistariu.
 

Vezi și: Traistariu, show cu selfie-uri in direct
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies