Mihai Trăistariu, țepuit de fostele iubite

Mihai Trăistariu, țepuit de fostele iubite
Citeste mai mult despre: Mihai Traistariu,
Data publicarii: 13 Aprilie 2022
Data actualizare: 13 Aprilie 2022
Mihai Trăistariu a povestit recent pe Instagram cum a fost țepuit de fostele sale iubite.

Deși își ține viața privată departe de ochii lumii, Mihai Trăistariu a dezvăluit recent ce i s-a întâmplat în fostele sale relații. Din păcate, artistul nu a avut parte de niște experiențe prea plăcute, după ce a fost țepuit financiar de două ori.

"2 țepe financiare am luat chiar din relațiile mele trecute. Prima ... în 2009. Ea era mega fană Vama Veche. Așa că m-a rugat s-o împrumut cu 1.000 de euro ca să-i cheme pe cântăcioși să cante la ziua nepoatei ei. 2000 de euro cereau atunci cei de la Vama. Așa că a mai făcut rost de la sor'sa de încă 1.000. La câteva luni, ne-am separat drumurile ... iar cei 1.000 de euro nu i-am mai văzut niciodată.

A doua țeapă a fost acum 3 ani. Prin 2019. Eram cu altcineva. Voia musai nu știu ce Iphone, tot de vreo 1000 de euro. Dar nu lucra nicăieri și, deci, n-avea carte de muncă. I-am zis că nu vreau să mă simt folosit, că nu sunt genul de om care-și cumpără iubirea în felul ăsta și că tot ce pot să fac este să-i iau telefonul pe numele meu iar ea să plătească ratele. Nici cu ea nu mă mai cunosc. Ne-am despărțit după 2 ani de relație. Dar ratele le-am plătit tot eu", a scris artistul. 

Sursă foto: Instagram
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!