Mike Myers, actorul care te-a facut sa razi cu lacrimi in comedia "Austin Powers", e din nou tatic. Vezi cat de mult s-a schimbat si ce sotie superba are

Mike Myers, actorul care te-a facut sa razi cu lacrimi in comedia  Austin Powers , e din nou tatic. Vezi cat de mult s-a schimbat si ce sotie superba are
Data: 12 Aprilie 2014
Actorul Mike Myers, starul francizei "Austin Powers", a devenit tata pentru a doua oara, dupa ce sotia lui, Kelly Tisdale, a nascut vineri o fetita, care a primit numele Sunday Molly.

"Suntem extrem de fericiti", a declarat actorul Mike Myers, pentru people.com.

Mike Myers, in varsta de 50 de ani, si Kelly Tisdale, in varsta de 32 de ani, s-au casatorit in toamna anului 2010, in cadrul unei ceremonii private, la New York.

Cuplul mai are un baietel, Spike, nascut in septembrie 2011.

Mike Myers este un actor de comedie canadian, care a facut parte mult timp, in anii '90, din echipa emisiunii "Saturday Night Live", difuzata de televiziunea NBC. Ulterior, Myers s-a facut remarcat in filmele din francizele "Austin Powers" si "Shrek". El a jucat si in "Ticalosi fara glorie/ Inglorious Basterds" (2009), de Quentin Tarantino, si in "Gurul dragostei/ The Love Guru" (2008), de Marco Schnabel.

Citeste mai multe pe Mediafax

FULLSCREEN
mike myers austin powers tatic
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO