Mila Kunis a declansat operatiunea "imblanzirea scorpiei". Cum vrea s-o impace pe Demi Moore si s-o convinga sa-i dea divortul lui Ashton Kutcher

Mila Kunis a declansat operatiunea  imblanzirea scorpiei . Cum vrea s-o impace pe Demi Moore si s-o convinga sa-i dea divortul lui Ashton Kutcher
Citeste mai mult despre: Mila Kunis, Ashton Kutcher, Demi Moore,
Data: 08 Februarie 2013
Actrita de origine ucraineana s-a saturat de toate dramele pe care le creeaza fosta sotie a iubitului ei si care, indirect, ii afecteaza relatia cu Ashton, asa ca a decis sa ia masuri.

Mila Kunis crede ca Demi Moore incearca sa-i faca zile fripte pe motivul ca ar fi avut o aventura cu Ashton inca din timpul casniciei celor doi si ca ea ar fi fost motivul pentru care shton a vrut sa divorteze.

Asa ca singura solutie pe care a gasit-o starul din "Black Swan" a fost sa ii propuna o intalnire lui Demi, in care sa lamureasca lucrurile intre ele. Cel mai probabil, bruneta crede ca daca o poate convinge pe Demi ca nimic nu s-a intamplat intre ea si Ashton in timpul cat cei doi erau casatoriti, Demi va accepta sa semneze in sfarsit actele de divort.

Ceea ce uita Mila, insa, sutine presa din SUA, este ca una dintre cele mai mari temeri ale lui Demi a fost ca Ashton o va parasi pentru o femeie mai tanara si mai sexy. Ceea ce chiar s-a intamplat.

Asadar, chiar daca Demi ar crede ca Ashton n-a inselat-o cu Mila cat erau casatoriti, va avea mereu resentimente fata de mai tanara ei colega de breasla, sustin tabloidele de peste Ocean.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO