Mila Kunis si Ashton Kutcher se pregatesc de casatorie. Ca sa se poata insura cu ea, el e dispus sa plateasca 90 de milioane de dolari

Mila Kunis si Ashton Kutcher se pregatesc de casatorie. Ca sa se poata insura cu ea, el e dispus sa plateasca 90 de milioane de dolari
Citeste mai mult despre: Mila Kunis, Ashton Kutcher,
Data: 22 Ianuarie 2013
Ashton Kutcher si Mila Kunis se pregatesc de nunta.

Potrivit apropiatilor, va fi o ceremonie restrans, care va avea loc in aprilie, la Los Angeles.

"El o striga deja sotioara. Nu se sfieste sa o stranga in brate si sa faca pe copilul neascultator atunci cand se afiseaza in public. Nici Mila nu se lasa mai prejos, fiind mai mult decat grijulie cu el: ii aranjeaza parul sau gulerul si ii aduna scamele de pe haine", povesteste un apropiat.

Ashton Kutcher are o relatie cu Mila Kunis de mai bine de jumatate de an, iar Demi Moore vrea sa ii ceara 90 de milioane de dolari ca sa semneze actele de divort.

Decizia ei de a cere atat de multi bani este, probabil, motivata de razbunare, intrucat Demi este mai bogata decat fostul ei partener. De pilda, numai unul dintre apartamentele ei valoreaza 25 de milioane de dolari.

In numarul de noiembrie al revistei americane Esquire, Mila Kunis a fost desemnata "Cea mai sexy femeie in viata", acesta fiind si titlul articolului principal publicat recent in editia online a revistei, la categoria "Femei pe care le iubim".
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO