Miley Cyrus lansează un nou single, cu dedicație pentru fostul soț, Liam Hemsworth

Miley Cyrus lansează un nou single, cu dedicație pentru fostul soț, Liam Hemsworth
Miley Cyrus. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data: 16 August 2019
Suferința este productivă pentru Miley Cyrus, care tocmai a anunțat lansarea unui nou single. Piesa „Slide Away” vorbește despre despărțirea de Liam Hemsworth.

Toți cei care au urmărit finalul poveștii de dragoste dintre Miley Cyrus și Liam Hemsworth pot înțelege, în sfârșit, și ce a dus la divorț. Cântăreața a lansat un teaser al viitorului single, în care vorbește despre despărțirea de Liam și despre lucrurile care le-au distrus căsnicia de 7 luni.

Citește și

Cântăreața a distribuit pe rețelele sociale o bucățică din piesa-confesiune Slide Away, căreia i-a atașat o fotografie sugestivă: două sticle cu băutură și multe pastile plutind pe apă.

Miley Cyrus confrmă astfel zvonurile potrivit cărora l-a părăsit pe Liam Hemsworth din cauza abuzului de alcool și substanțe interzise și a vieții sale pline de dezmăț.

FOTO: Getty Images

Cântăreața face referire la alcool și pastile și dă de înțeles că Liam este cel pe care încearcă să-l convingă să renunțe la ele: „Vreau casa mea de pe deal, nu whisky și pastile/Nu renunț ușor, dar nu cred că sunt doborâtă”. 

Noul single este disponibil pe YouTube, integral. Ascultă piesa mai AICI!

Vezi și: Miley Cyrus anunță despărțirea de Liam Hemsworth

Ce ascunde abuzul de alcool al lui Liam Hemsworth

Aceleși surse vorbesc despre faptul că abuzul de alcool și substanțe al lui Liam ar fi fost o cauză a infidelității lui Miley. Actorul, în vârstă de 29 de ani, ar fi descoperit că soția sa are o aventură și s-a refugiat în whisky și substanțe interzise.

Acest lucru a afectat-o pe Miley, spun surse citate de TMZ, ea însăși cu mari probleme de adicție în trecut. 

Zvonurile par a se fi confirmat imediat după anunțul separării celor doi, fiindcă Miley a petrecut câteva zile de vacanță în Italia, în compania unei femei, și ea proaspăt divorțată.

Cele două au fost surprinse la plajă sărutându-se pătimaș și purtându-se ca două iubite. Miley Cyrus nu și-a ascuns niciodată bisexualitatea.

Citește și: Cine e femeia cu care Miley Cyrus se sărută pătimaș după despărțirea de Liam Hemsworth

FOTO: Profimediaimages.ro

Cei doi au dus vieți separate în ultimele luni, însă și-au anunțat despărțirea abia săptămâna trecută. 

Povestea lor de iubire a început în 2009 și s-a concretizat cu o logodnă în iunie 2012. În septembrie 2013, cei doi au anulat logodna după ce și-au dat seama că au stiluri de viață diferite și nu pot trăi împreună.

La începutul anului 2016, Liam și Miley s-au împăcat, iar ea a început să poarte din nou vechiul inel de logodnă. S-au căsătorit în decembrie 2018, însă au ales să se despartă după 7 luni. Până acum, niciunul nu a depus cerere de divorț, însă locuiesc separat.

FULLSCREEN
Miley Cyrus lansează un nou single, cu dedicație pentru fostul soț, Liam Hemsworth
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies