Miley Cyrus, sărutată cu forța de un bărbat din mulțime, sub privirile soțului ei (VIDEO)

Miley Cyrus, sărutată cu forța de un bărbat din mulțime, sub privirile soțului ei (VIDEO)
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 04 Iunie 2019
Data actualizare: 04 Iunie 2019
Miley Cyrus a fost în Barcelona în weekendul care tocmai s-a încheiat, la un festival de muzică la care au urcat pe scenă artiști precum Cardi B, Solange și Janelle Monae.

Cântăreața americană a avut parte de o primire neașteptată la Barcelona, în cadrul Primavera Sound Festival. Miley Cyrus și soțul ei, Liam Hemsworth, și-au făcut loc cu greu prin mulțimea care o aclama pe artistă. Un fan mai îndrăzneț s-a apropiat de Miley, a apucat-o de umeri și de păr și a sărutat-o cu foc pe obraz.

Artista a fost șocată de „atacul” neașteptat și a căutat protecție în brațele soțului ei. Admiratorul înflăcărat a fost repede extras din mulțime de agenții de securitate. Vezi video mai jos!

Liam Hemsworth, care mergea înaintea artistei, nu a fost pe fază pentru a o proteja. 

Citește și: Amor 2.0. Ce face Miley Cyrus când îi e dor de iubitul plecat

Miley Cyrus a început un tur al festivalurilor de muzică din toată Europa. După concertul susținut la Barcelona, artista a cântat la Varșovia, pe 1 iunie, iar pe 26 iunie va merge la Glastonbury Festival (Marea Britanie). 

O zi mai tâziu va merge în Danemarca, la Tinderbox Festival, iar pe 16 august va fi la Woodstock 50, celebrul festival din SUA reinventat, care, în ciuda anunțului din aprilie, se va ține la Watkins Glen, New York.

  • Miley Cyrus. FOTO: TwitterVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies