Miley Cyrus schimbă partenerii pe bandă rulantă. Care e noua ei cucerire: „Obișnuiți-vă cu mine așa”

Miley Cyrus schimbă partenerii pe bandă rulantă. Care e noua ei cucerire: Obișnuiți-vă cu mine așa
Miley Cyrus, excentrică după divorțul de Liam Hemsworth. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 06 Octombrie 2019
Data actualizare: 06 Octombrie 2019
Miley Cyrus are o nouă cucerire, la două săptămâni de la despărțirea de Kaitlynn Carter.

Miley Cyrus nu dă doi bani pe gura lumii și a declarat public că viața ei a intrat într-o nouă fază. „Încerc să fac lumină și, ca întotdeauna, să mă distrez pe seama mea și a percepției publice despre mine. Obișnuiți-vă cu mine să mai am întâlniri”, le-a spus artista fanilor ei după ultima escapadă romantică.

Miley Cyrus a fost văzută joi în compania artistului australian Cody Simpson, pe care l-a sărutat într-un local din Los Angeles. Conform TMZ, cei doi și-au petrecut noaptea împreună, pentru ca vineri dimineață cântăreța să meargă la cumpărături pentru a-i pregăti micul dejun partenerului ei de peste noapte.

Deși Miley și Cody se cunosc de foarte mulți ani, artistul a întărit suspiciunile că între ei nu e doar o relație amicală după ce a postat pe Instagram o imagine cu ei doi la micul dejun.


FOTO: Cody Simpson Instagram

Miley Cyrus jignită de fani

Miley Cyrus a reacționat pe rețelele sociale după ce a fost făcută „femeie cu moravuri ușoare” din cauza relațiilor ei de scurtă durată cu femei și bărbați. 

„Bărbații, în special cei de succes, sunt rareori stigmatizați. Ei trec de la o femeie frumosă la alta, de cele mai multe ori fără consecințe. Lor li se spune de regulă legende, idoli, cuceritori... în timp ce femeile sunt numite curve. Eu nu fac altceva decât să înfloresc/supraviețuiesc într-o lume a bărbaților. Dacă nu-i putem bate, să ne alăturăm lor!”, a scris artista pe Twitter.

Citește și: Ce pretenții are Miley Cyrus după despărțirea de Liam Hemsworth. Le-a luat pe toate

Miley Cyrus și fosta iubită, Kaitlynn Carter. FOTO: Profimediaimages.ro

Miley, care a fost căsătorită mai puțin de 8 luni cu actorul Liam Hemsworth, consideră că oamenii nu cunosc în detaliu viața privată a unei celebrități.  

„Știu că publicul simte că a investit în relația mea din trecut, pentru că au simțit că au văzut prin ea încă de la început. Cred că de aceea oamenii s-au simțit întotdeauna atât de îndreptățiți asupra vieții mele și cum o trăiesc eu, deoarece m-au privit crescând. Dar acum am crescut și fac alegeri ca un adult care știe adevărul/detaliile/realitatea. Oamenii știu doar ceea ce văd pe internet”, a reacționat Miley Cyrus.

Vezi și VIDEO: Miley Cyrus s-a despărțit de Liam Hemsworth. Cum a făcut anunțul
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies