Miley Cyrus nu a mai aparut asa de 5 luni. Cum au fotografiat-o paparazzii

Miley Cyrus nu a mai aparut asa de 5 luni. Cum au fotografiat-o paparazzii
Citeste mai mult despre: Miley Cyrus, Liam Hemsworth,
Data: 20 Iunie 2013
Miley Cyrus si logodnicul ei, Liam Hemsworth, nu au mai fost fotografiati impreuna de cinci luni, iar declaratiile apropiatilor cum ca intre cei doi relatiile s-ar fi racit au dus la zvonul ca s-ar fi despartit.  

Cu toate acestea, relatia lui Miley cu Liam pare sa se fi imbunatatit considerabil. Cei doi au fost surprinsi iesind dintr-un cinematograf din Hollywood, tinandu-se de mana, iar detaliul care a atras atentia fotografilor a fost inelul de logodna pe care Miley a inceput sa-l poarte din nou.

Artista a confirmat saptamana trecuta ca este inca logodita cu Liam, dupa ce in presa americana au aparut fotografii cu ea si Justin Bieber flirtand intr-un club. Intrebata la radio daca intre ea si cantaretul de origine canadiana este mai mult decat o prietenie, Miley a raspuns prompt: "Nu, nu este posibil. Sunt logodita".

Miley trece printr-un moment dificil dupa ce parintii sai, Tish si Billy Ray Cyrus, au anuntat ca divorteaza dupa 19 ani de casnicie, invocand ca motiv "diferente ireconciliabile".

Vezi aici mai multe fotografii cu Miley si Liam impreuna

FULLSCREEN
Miley Cyrus si Liam Hemsworth, din nou impreuna.
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO