Miley Cyrus, umilita dupa show-ul de la MTV Video Music Awards. "Este deplasata si vulgara". Cine spune asta despre vedeta

Miley Cyrus, umilita dupa show-ul de la MTV Video Music Awards. Este deplasata si vulgara . Cine spune asta despre vedeta
Citeste mai mult despre: Miley Cyrus, MTV Video Music Awards 2013,
Data publicarii: 11 Septembrie 2013
Data actualizare: 11 Septembrie 2013
Editia americana a revistei Vogue a renuntat la coperta cu Miley Cyrus, care trebuia sa apara in numarul din luna decembrie, din cauza prestatiei provocatoare pe care tanara cantareata a avut-o la gala MTV Video Music Awards 2013.

Miley Cyrus, fosta vedeta a productiilor Disney pentru copii şi adolescenti, ar fi trebuit sa apara pe coperta numarului din luna decembrie al revistei Vogue.

O sursa apropiata de anturajul Annei Wintour, redactorul-sef al Vogue SUA, a declarat pe 8 octombrie pentru tabloidul Daily Mail ca show-ul tinerei cantarete americane nu a fost deloc pe placul celebrei jurnaliste fashion din Statele Unite.

"Anna a considerat ca prestatia ei a fost foarte deplasata. A decis, pe baza prestatiei lui Miley, sa aleaga o noua directie pentru coperta acelui numar". Cu alte cuvinte, afirma jurnaliştii de la Le Figaro, Anna Wintour a decis sa anuleze orice colaborare cu Miley Cyrus, considerata mult prea vulgara pentru a aparea pe coperta prestigioasei reviste Vogue.

Cu toate acestea, tanara artista, in varsta de 20 de ani, considera ca nu merita "ploaia" de critici care s-a abatut asupra ei şi ca reactiile din presa sunt exagerate. "Ceea ce este impresionant e faptul ca, deşi au trecut trei zile, oamenii continua sa vorbeasca. Se gandesc prea mult la asta. Va ganditi mai mult la asta decat m-am gandit eu. De fapt, nu m-am gandit prea mult, pentru ca aşa sunt eu", se apara Miley Cyrus.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies