Miliardarul Elon Musk și-a vândut cele 7 case din California și s-a mutat în Texas

Miliardarul Elon Musk și-a vândut cele 7 case din California și s-a mutat în Texas
Elon Musk. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 05 Ianuarie 2021
Data actualizare: 05 Ianuarie 2021
Al doilea cel mai bogat om al planetei își ia în serios planul de a nu mai deține locuințe. Elon Musk și-a vândut toate cele 7 case pe care le avea în California pentru suma de 137 de milioane de dolari.

Elon Musk a spus „adio” Californiei, unde a deținut 7 proprietăți extrem de valoroase. Mogulul de 49 de ani, fondator al companiilor Tesla și SpaceX, a vândut tot și s-a mutat în Texas. 

Îmi voi vinde aproape toate proprietățile fizice. Nu voi mai deține nicio casă”, anunța pe Twitter, în luna mai, luându-și prin surprindere admiratorii. Unii l-au întrebat, firește, dacă o face pentru bani sau în semn de protest.

Nu am nevoie de bani. Mă voi dedica planetelor Marte și Pământ. Proprietățile nu fac decât să te tragă în jos”, a răspuns miliardarul pe Twitter.

Elon Musk a scăpat de prima casă în iunie 2020, când a vândut-o cu 29 de milioane de dolari miliardarului chinez William Ding. Ultimele trei locuințe au fost înstrăinate înainte de Crăciun, iar tranzacția s-a apropiat de 41 de milioane de dolari.

Miliardarul și-a luat lucrurile și s-a mutat în Texas, unde Tesla și SpaceX au operațiuni importante. Însă, unii spun că decizia de a scăpa de proprietăți are legătură cu relația rece a lui Musk cu oficialii statului California din cauza măsurilor stricte de protecție anti-COVID.

Cu o avere de 175 de miliarde de dolari, dublată în ultimele 6 luni, Elon Musk a devenit al doilea cel mai bogat om al planetei, după Jeff Bezos.

Saltul său în ultimele luni este spectaculos. La jumătatea lunii iulie 2020, fondatorul Tesla ajungea la 80 de miliarde de dolari, pentru ca în nici 6 luni să-și dubleze avutul.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!