Milioane de vizualizări pe TikTok: cele mai amuzante momente din vara asta

Milioane de vizualizări pe TikTok: cele mai amuzante momente din vara asta
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 29 Iulie 2022
Data actualizare: 29 Iulie 2022
Poate cele mai căutate momente pe TikTok sunt cele de la categoria #funnyvideos. Internauții au îndrăgit această rețea de socializare tocmai pentru faptul că găsesc aici filmulețe amuzante în care protagoniștii sunt oamenii obișnuiți. 
Iată o selecție cu cele mai haioase momente, care s-au viralizat vara aceasta. 

O tânără care a dorit să facă baie în lac își prinde slipul într-un cui aflat pe pontonul de pe care sare. Clipul a adunat nu mai puțin de 3 milioane de vizualizări. 

@funmoments212 #funnyvideos #fyp #entertainment #viralvideos #comedy ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show
Principala atracție a verii este marea sau ieșirile la piscină. Nu este de mirare că cele mai amuzante faze ale verii sunt legate de căzături în apă sau înot. Spre exemplu, contul unei tinere (@underwatertori) a adunat milioane de vizualizări, după ce a început să posteze filmulețe cu săriturile ei spectaculoase. Tânăra nu are o siluetă atletică, iar acest lucru i-a nedumerit pe unii internauți, care sunt șocați de performanța ei.

Video-ul de mai jos a fost văzut de peste 14 milioane de oameni. 

@underwatertori Look how tall my trees are getting! #fypシ #midsize #bikini #blackboughswim #dive #pool #diving #backwards #back #summer #underwater #thick #slowmotion #trees #swimming ♬ Dive - Coast Modern

Un alt video care a atras atenția vara aceasta este postat de o româncă, dezamăgită de plaja din Mamaia. „La prețurile care sunt pe aici, au rămas doar bogații și cei cu tichete de vacanță, așa ca mine!”, a scris ea la descriere. 
 
@thubtensaldron ????‍♀️????‍♀️????‍♀️La preturile care sunt pe aici, au ramas doar bogatii si cei cu tichete de vacanta, asa ca mine!????‍♀️????‍♀️#mamaia #litoralulromanesc ♬ sunet original - Thubten Saldron
O altă tânără și-a dorit un clip sexy pe plajă, dar rezultatul a stârnit hohote de râs. 

@lizzielewisorr

Yeeted halfway up the beach

♬ LAY ALL YOUR LOVE ON ME - Owen Kelley

Sursă video/ TikTok
Vezi și: Arsenie, despre "Dragostea din tei", hitul anului 2003


 VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies