Milionarul Gabriel Stati s-a căsătorit cu Miss Bikini Moldova. Anastasia Fotachi este cu 20 de ani mai tânără decât el

Milionarul Gabriel Stati s-a căsătorit cu Miss Bikini Moldova. Anastasia Fotachi este cu 20 de ani mai tânără decât el
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 02 Septembrie 2022
Data actualizare: 02 Septembrie 2022
Gabriel Stati este cunoscut drept unul dintre cei mai bogați oameni din Republica Moldova. Pe 1 septembrie, acesta s-a căsătorit cu modelul și prezentatoarea TV Anastasia Fotachi, care a fost desemnată în 2015 Miss Bikini Moldova. 

În vârstă de 45 de ani, Gabriel Stati a fost căsătorit anterior cu Natalia Diacov, fiica politicianului Dumitru Diacov. Cei doi au împreună trei copii. După ce a divorțat de Natalia, omul de afaceri și-a refăcut viața alături de modelul Anastasia Fotachi, cu 20 de ani mai tânără decât el. 

Gabriel Stati și Anastasia Fotachi s-au logodit în luna mai 2022, iar pe 1 septembrie au avut parte de o nuntă ca în filme, despre care a scris toată presa de peste Prut. Petrecerea a avut loc la castelul milionarului. Printre invitați s-au aflat personalități politice, oameni de afaceri și vedete, potrivit tv8.md

Printre artiștii care le-au cântat la nuntă au fost Dan Bittman și Marcel Pavel. 

 

Anastasia a împărtășit fiecare moment cu admiratorii ei. Înainte de nuntă, ea s-a distrat cu domnișoarele de onoare și cu prietenele ei la piscină. 

Gabriel Stati este pasionat de automobile de lux. În anul 2009 deținea peste 30 de mașini. De asemenea, Stati a mai deținut și un club de noapte în Chișinău. El este cunoscut pentru viața extravagantă pe care o ducea la București acum câțiva ani. La fiecare ieşire în oraş, acesta era însoţit de mai mulți bodyguarzi. Presa din România a scris despre el că ar fi curtat mai multe celebrități din showbiz, printre care Andreea Raicu, Lili Sandu și Cristina Rus. 

Sursă foto: Instagram/ anastasia_fotachi

Vezi și: Sunt celebru, scoate-mă de aici - Lidia Buble - Probă pe nevăzute


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies