Milionarul Sebastian Dobrincu și-a pierdut cardul de credit. Ce sumă a cheltuit cel care l-a găsit

Milionarul Sebastian Dobrincu și-a pierdut cardul de credit. Ce sumă a cheltuit cel care l-a găsit
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 21 Iulie 2022
Data actualizare: 21 Iulie 2022
Sebastian Dobrincu s-a trezit cu o daună de 40.000 de dolari după ce și-a pierdut cardul de credit. Cel mai tânăr milionar român din Silicon Valley a povestit totul pe contul lui de socializare. 

Sebastian Dobrincu a postat un story pe Instagram în care a anunțat că și-a pierdut cardul de credit, iar cel care l-a găsit s-a distrat de 40.000 de dolari. Din fericire, investitorul de la Imperiul Leilor a anunțat ulterior că și-a recuperat banii. 

„Am recuperat banii, vă dați seama. A început și poliția ancheta. Nu mă mai întrebați de unde avea PIN-ul. Era card de credit. Dacă îl ducea mintea, făcea tranzacții online, nu mergea în magazine și restaurante pline de camere. O să poarte Dior la închisoare acum”, a scris tănărul într-un alt story postat pe contul său de socializare.

Ce avere are Sebastian Dobrincu, investitorul de la Imperiul Leilor

Sebastian Dobrincu s-a mutat în Statele Unite ale Americii la 17 ani. Pasionat de calculatoare, a intrat de mic copil în lumea software-ului. A ajuns să fie numit „Cel mai tânăr milionar din Silicon Valley”, după ce revista Forbes l-a clasat printre tinerii de succes sub 30 de ani. Anul trecut, averea estimată a lui Sebastian Dobrincu era estimată la aproximativ 2 milioane de dolari.


Sursă foto: Instagram/ Sebastian Dobrincu

Vezi și: Cele mai tari idei de vacanta
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!