Milionarul Sebastian Dobrincu și-a pierdut cardul de credit. Ce sumă a cheltuit cel care l-a găsit

Milionarul Sebastian Dobrincu și-a pierdut cardul de credit. Ce sumă a cheltuit cel care l-a găsit
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 21 Iulie 2022
Data actualizare: 21 Iulie 2022
Sebastian Dobrincu s-a trezit cu o daună de 40.000 de dolari după ce și-a pierdut cardul de credit. Cel mai tânăr milionar român din Silicon Valley a povestit totul pe contul lui de socializare. 

Sebastian Dobrincu a postat un story pe Instagram în care a anunțat că și-a pierdut cardul de credit, iar cel care l-a găsit s-a distrat de 40.000 de dolari. Din fericire, investitorul de la Imperiul Leilor a anunțat ulterior că și-a recuperat banii. 

„Am recuperat banii, vă dați seama. A început și poliția ancheta. Nu mă mai întrebați de unde avea PIN-ul. Era card de credit. Dacă îl ducea mintea, făcea tranzacții online, nu mergea în magazine și restaurante pline de camere. O să poarte Dior la închisoare acum”, a scris tănărul într-un alt story postat pe contul său de socializare.

Ce avere are Sebastian Dobrincu, investitorul de la Imperiul Leilor

Sebastian Dobrincu s-a mutat în Statele Unite ale Americii la 17 ani. Pasionat de calculatoare, a intrat de mic copil în lumea software-ului. A ajuns să fie numit „Cel mai tânăr milionar din Silicon Valley”, după ce revista Forbes l-a clasat printre tinerii de succes sub 30 de ani. Anul trecut, averea estimată a lui Sebastian Dobrincu era estimată la aproximativ 2 milioane de dolari.


Sursă foto: Instagram/ Sebastian Dobrincu

Vezi și: Cele mai tari idei de vacanta
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies