Miliția modei: Costi Diță analizează ținutele vedetelor! Ce spune despre Kim Kardashian și Cristiano Ronaldo

Miliția modei: Costi Diță analizează ținutele vedetelor! Ce spune despre Kim Kardashian și Cristiano Ronaldo
Autor: Redactia
Data publicarii: 08 Noiembrie 2019
Data actualizare: 08 Noiembrie 2019
Costi Diță îl interpretează de ani de zile pe “fashionistul” Giani din Las Fierbinți, așa că a prins gustul… modei “de calitate” :)  În stilu-i caracteristic, simpaticul actor a acceptat provocarea protv.ro de a analiza ținutele vedetelor. Începem cu cele mai recente apariții ale lui Kim Kardashian și Cristiano Ronaldo. 

Miliția modei: ce spune Costi Diță  despre outfitul lui Kim Kardashian 


Kim Kardashian are genul de posterior pe care trebuie să îl treci la întreținere”


“Discutam cu cineva despre posterioarele astea, despre fundurile supradimensionate. Bine că nu a ajuns moda asta și la noi! Și bine că e la ei acolo. Eu nu înțeleg treaba asta -  când e posteriorul atât de mare încât zici că are centrul lui gravitațional. E genul ăla de fund căruia trebuie să îi mai pui un tacâm la masă, pe care trebuie să îl treci la întreținere. “La dumneavoastră în apartament câte persoane locuiesc? Două? Hai, domne, fundul ăla singur ocupă o cameră!”

“Kim Kardashian a ales o ținută prin care să oprească traficul”

Cât despre haine -  după ce că era un univers fundul ăla, au zis să îl scoată și mai tare în evidență :) Hai să luam ceva care să ni-l bage în ochi, care să oprească traficul. Mi se pare că arată că o uniforma, ceva film SF, ceva din viitor. Cred că poate fi totuși și în zona asta de cowgirl, în care se urcă pe cal, pune o pălărie în cap și dusă a fost, a plecat pe câmp de nebună :))

Nici nu știu cum îmbracă chestia asta, trebuie să mă uit mai atent :) Are nevoie clar de încă un om – cineva ține pantalonul, ea se suie pe noptieră și sare. Că, nah, e cu totul, intra direct în cizmă… Asta cred că e procedura. 

El e bine, pe hip hop. E interesant că el îi alege costumațiile. A ținut să scoată în evidență fundul atât de mult încât ne da de înțeles că pentru asta a luat-o”.

Costi Diță : “I love Ronaldo”

Mie nu mi-a plăcut de Ronaldo, iar apoi am văzut documentarul despre viața lui și mi-am dat seama că îmi place mult de tot de omul asta. Bănuiesc că are maseuza, are tot ce îi trebuie, dar nu știu dacă are pe cineva la haine, deși ar avea nevoie. Din păcate, îmi place mult de tot de el și sunt dispus să îl iert. Chiar dacă e, cel puțin, îndrăzneț. Măcar adidașii ăia puteau să stea acasă. Ea putea să îi zică: “Mă, omule, lasă adidașii aia, înțeleg că îți plac, că sunt confortabili, dar…” Într-un fel de mai bine că sunt adidași și nu pantofi. Oricum, concluzia e că I LOVE RONALDO :) ”, spune Costi Diță .


Foto: Cristiano Ronaldo și iubita sa, Georgina Rodriguez, la premiile MTV EMA

Citeste si: Cum a reacționat Costi Diță când l-a văzut pe Aquaman îmbrăcat ca la nuntă în Fierbinți: Sigur o combina pe Gianinuța!

 

FULLSCREEN
Miliția modei: Costi Diță analizează ținutele vedetelor! Ce spune despre Kim Kardashian și Cristiano Ronaldo
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies