Milla Jovovich, despre cea mai cumplită experiență din viața ei: „Este cel mai negru coșmar”

Milla Jovovich, despre cea mai cumplită experiență din viața ei: Este cel mai negru coșmar
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 15 Mai 2019
Data actualizare: 15 Mai 2019
Actrița Milla Jovovich a vorbit deschis despre un episod cumplit din existența ei, când a trebuit să decidă între a salva sau a lua o viață.

Millica Bogdanova Jovovich (43 de ani), cu numele ei de scenă Milla Jovovich, a suferit un avort în urmă cu doi ani. Actrița intrase în travaliu prematur și era pe punctul de a da naștere unui copil în a patra lună de sarcină. 

La vremea respectivă se afla pe platourile de filmare într-o țară din Estul Europei și a ajuns la spital cu risc imediat de naștere prematură.

A decis să facă avort, la recomandarea medicilor, având în vedere riscurile de a avea un copil cu șanse minime de supraviețuire. Actrița, care a fost trează pe durata întregii proceduri, a dezvăluit că a fost „una dintre cele mai îngrozitoare experiențe prin care am trecut”. 

FOTO: wall.alphacoders.com

Într-o postare pe Instagram, actrița americană de origine ucraineană, și-a deschis sufletul față de femeile care sunt puse în fața acestei decizii grele.

Avortul este cel mai negru coșmar. Nicio femeie nu vrea să treacă prin așa ceva. Dar trebuie să luptăm pentru a ne asigura că drepturile noastre de a face unul în condiții sigure sunt respectate. Nu am vrut niciodată să vorbesc despre această experiență, dar nu pot să tac când sunt atât de multe în joc”, a scris actrița.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milla Jovovich (@millajovovich) on


Milla Jovovich a reacționat vehement pe rețeaua de socializare, după ce autoritățile statului Georgia au interzis avortul după șase săptămâni de sarcină. Actrița consideră decizia guvernatorului Brian Kemp „draconică” și militează pentru respectarea dreptului femeilor de a întrerupe o sarcină într-un mediu controlat și sigur.

„Marțea trecută, guvernatorul Brian Kemp a semnat o lege aspră, care scoate în afara legii toate avorturile după șase săptămâni de sarcină – înainte chiar ca cele mai multe femei să știe că sunt însărcinate – incluzând cazurile de viol și incest. Acest lucru face din Georgia al șaselea stat care promovează această interdicție restrictivă, după Ohio, Mississippi, Kentucky, Iowa și Dakota de Nord. Avortul este suficient de dur pentru femei la nivel emoțional, fără a mai pomeni de posibilitatea de a-l face în condiții nesigure și neigienice”, a scris Milla Jovovich.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milla Jovovich (@millajovovich) on

Actrița e căsătorită din anul 2009 cu regizorul britanic Paul W. S. Anderson, cu care are două fete. Jovovich mai are două mariaje la activ. În 1992, când avea doar 16 ani, s-a căsătorit cu iubitul ei de atunci, actorul Shawn Andrews. Căsătoria lor a fost anulată de mama actriței, două luni mai târziu.

Milla Jovovich a mai fost căsătorită cu regizorul fracez de film Luc Besson, în perioada 1997-1999.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies