Minciună de proporții regale! Harry și Meghan, din nou în centrul unui scandal 

Minciună de proporții regale! Harry și Meghan, din nou în centrul unui scandal
Citeste mai mult despre: Meghan Markle, documentar, printul Harry,
Data publicarii: 05 Decembrie 2022
Data actualizare: 05 Decembrie 2022
O fotografie folosită de Netflix pentru a arăta că Harry și Meghan erau hăituiți de presă aparține, de fapt, unui eveniment care a avut loc cu ani de zile înainte ca cei doi să se cunoască.

În trailerul pentru documentarul cu Meghan și Harry, care urmează să se lanseze, apare o imagine în care fotografii se înghesuie să prindă cel mai bun cadru. În realitate, imaginea datează de la premiera ”Harry Potter”, care a avut loc cu mulți ani înainte ca Meghan și Harry să devină un cuplu. Mai mult, în imaginea originală se poate vedea și capul unui actor din celebra franciză, Rupert Grint. 

Toți acei paparazzi, care se presupune că îi hăituiau pe Meghan și Harry, îi pozau de fapt pe actorii din ”Harry Potter”, la un eveniment care a avut loc în iulie 2011.

Imaginea este folosită în trailerul Netflix înainte să se audă vocea prințului Harry: ”A trebuit să fac totul pentru a-mi putea proteja familia”.

Problema e că Hary nu a cunoscut-o pe Meghan decât cinci ani mai târziu, în 2016.

Experta regală Ingrid Seward a declarat pentru The Sun: ”Nu cred că Harry și-a dat seama, dar Netflix nu  a procedat corect aici, imaginea folosită știrbind comentariul lui Harry despre cum a trebuit să-și protejeze familia. Această poză fake nu-i aduce niciun beneficiu”.

Fotografia este primul rezultat pe site-ul de imagini Alamy, dacă dai căutare cuvântul ”paparazzi”.

Foto: Profimediaimages.ro
 

Pericolul ascuns din apa potabilă
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!