Ministrul Apararii Nationale vorbeste despre situatia Romaniei la "Dupa 20 de ani"

Ministrul Apararii Nationale vorbeste despre situatia Romaniei la Dupa 20 de ani
Citeste mai mult despre: Dupa 20 de ani, ProTV,
Data publicarii: 18 Martie 2016
Data actualizare: 18 Martie 2016
In aceasta duminica, de la ora 10:00, Cristian Leonte il va avea invitat in platoul emisiunii Dupa 20 de ani pe Mihnea Motoc, ministrul Apararii Nationale, alaturi de care va dezbate situatia Romaniei in acest moment. 

Cristian Leonte va incerca sa gaseasca raspunsuri la intrebari precum: Care sunt rezultatele intalnirii de la Ankara, cu ministrul apararii turc, avand in vedere ca Turcia este un aliat strategic in cadrul NATO, si partener militar si politic in Marea Neagra?, Va cumpara Romania alte nave militare?, Cate si de la ce stat?, Cand vor zbura pe cerul Romaniei primele avioane F-16 cu tricolorul pe fuselaj si ce fel de misiuni vor indeplini?, Ce tipuri de vehicule vor primi trupele terestre care au cerut vehicule de lupta moderne?.

Cristian Leonte va aborda si subiectul programului de inzestrare a armatei: ce investitori ar putea veni, in ce domenii ar putea aparea locuri de munca noi, dar si care sunt sumele ce vor fi injectate in economia romaneasca. 

Telespectatorii vor afla mai multe despre toate acestea duminca, dar si despre rezultatul negocierilor dintre MApN si George Becali, cand se vor putea relua antrenamentele pe Ghencea si cum se va moderniza stadionul. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies