Ministrul educatiei, Adrian Curaj, este invitat duminica la Dupa 20 de ani

Ministrul educatiei, Adrian Curaj, este invitat duminica la Dupa 20 de ani
Citeste mai mult despre: Dupa 20 de ani, ProTV,
Data publicarii: 16 Aprilie 2016
Data actualizare: 16 Aprilie 2016
In aceasta duminica, de la ora 10:00, Cristian Leonte il va avea invitat in platoul emisiunii Dupa 20 de ani pe ministrul educatiei, Andrian Curaj, alaturi de care va vorbi despre noul plan cadru pentru gimnaziu. 

Cristian Leonte va incerca sa gaseasca raspunsuri la intrebari precum: De ce nu vin copiii cu placere la scoala?, Cat ar trebui sa stea un elev de gimnaziu la scoala?, Se are in vedere o schimbare de abordare referitoare la programul elevilor si volumul de teme pentru acasa?.

Planul cadru pentru gimnaziu presupune si o serie de materii noi, iar elevii de clasa a V-a vor incepe sa studieze de anul viitor “Gandire critica si drepturile copilului”. Nu este Gandirea critica o abilitate pe care copilul ar trebui sa o dobandeasca trecand prin mai multe materii inter-conectate?, Cum se poate preda “gandirea critica”?, Cum se vor desfasura aceste ore, dupa modelul clasic, predare-invatare sau prin joc, dinamic?, Sunt pregatiti profesorii sa faca aceste ore atractive, interactive? - acestea sunt doar cateva dintre intrebarile care se ridica odata cu noile modificari. 

Telespectatorii vor afla mai multe despre toate acestea, dar si despre alte subiecte importante, cum ar fi metodele anti-plagiat pentru doctorat, duminca, de la 10:00, numai la PRO TV. 
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies