Mircea Solcanu povesteste, cu lacrimi in ochi, despre bataile al caror martor a fost in copilarie - FOTO&VIDEO

Mircea Solcanu povesteste, cu lacrimi in ochi, despre bataile al caror martor a fost in copilarie - FOTO VIDEO
Citeste mai mult despre: Mircea Solcanu, acasatv.ro, copilarie,
Data publicarii: 20 Septembrie 2011
Data actualizare: 20 Septembrie 2011
Mircea Solcanu, co-prezentatorul “Povestirilor de noapte”, dezvaluie, in exclusivitate pentru ACASA, in cadrul campaniei “Durerea nu este iubire”,  clipele dramatice traite in copilaria lui. Inca de la o varsta frageda Mircea a fost martorul abuzului si violentelor la care a fost supusa mama lui.

“Mama mea a escaladat geamul, a sarit pe geam... Ala a fost cel mai urat moment din toate bataile, acela cand ea a sarit pe geam. Din momentul cand el a inceput sa o bata pe mama eu nu i-am mai spus tata, i-am spus Solcanu... Imi amintesc ca inca mai aveam patutul acela cu grilaje in care dormeam deci aveam cam 4 ani. Stiam ce urmeaza dupa felul in care venea acasa. Ne uitam pe geam cand urma sa vina tata acasa si in functie de clatinatura stiam daca va fi scandal sau nu va fi scandal. Cum urmaresti prognoza meteo asa stateam eu si sora mea la geam si stiam daca va fi sau nu cu bataie. Intra in casa, nu cred ca se schimbau 2-3 vorbe si incepea bataia”, isi aminteste Mircea.

Chinurile unei copilarii traite sub amenintarea bataii au luat sfarsit cand mama lui Mircea a decis sa plece, sa fuga de agresorul ei, sa-si protejeze copiii si sa-si continue viata. “Iar in mometul in care a spus ca divorteaza, atunci ne-a invatat mama libertatea.

Intra pe www.acasatv.ro si citeste continuarea!

 
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies