Mireasa, cu ochii in lacrimi la propria nunta. A vrut ca totul sa iasa perfect, insa un detaliu i-a umbrit fericirea

Citeste mai mult despre: 4 nunti si o provocare,
Data: 04 Septembrie 2013
Camelia (23 de ani) si Hagi (23 de ani) din Homocea, judetul Vrancea, sunt protagonistii unei petreceri de zile mari, la "Patru nunti si o provocare", emisiune difuzata de ProTV in fiecare miercuri si joi, de la 20:30.

Acum, fericirea lor este cu atat mai mare cu cat urmeaza sa devina parinti. Camelia era insarcinata in 2 luni la nunta.

Cei doi au avut parte de o petrecere fastuoasa, cu 500 de invitati, pentru a caror buna dispozitie au fost pusi la bataie 50.000 de euro. Printre cantaretii de la nunta Cameliei cu alesul ei, Hagi, s-au numarat Nicoleta Luciu si Florin Salam.

Un moment a facut, insa, ca fericirea miresei sa nu fie completa: Sile de la Cernica nu a aparut la ora stabilita, iar Camelia a izbucnit in lacrimi. Dar, spre bucuria mirilor, cantaretul nu a lipsit cu desavarsire de la petrecere, ci doar s-a lasat mult asteptat.

Aceasta avea sa se dovedeasca a fi ultima problema a Cameliei. Mirii nu au tinut cont ca si-au ales data nuntii in Saptamana Luminata, care urmeaza praznicului Invierii Domnului si cand nu se fac nunti, asa ca niciun preot nu le-a dat dezlegare sa se casatoreasca religios. Vestea a cazut ca un fulger, chiar in ziua nuntii.

Cu toate acestea, planurile de petrecere au mers mai departe, iar cununia la biserica a avut loc o saptamana mai tarziu.

Nunta care va reusi sa impresioneze si sa emotioneze intr-atat de mult miresele intrate in competitie incat sa obtina cel mai bun punctaj isi va trimite protagonistii intr-o luna de miere fabuloasa, in Tenerife. 
Astazi, de la 20:30, vezi rezultatul votului la "Patru nunti si o provocare".

FULLSCREEN
Mireasa, cu ochii in lacrimi la propria nunta. A vrut ca totul sa iasa perfect, insa un detaliu i-a umbrit fericirea
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO