Mirela Oprișor are o sosie la Hollywood și e una dintre cele mai sexy vedete

Mirela Oprișor are o sosie la Hollywood și e una dintre cele mai sexy vedete
Citeste mai mult despre: Mirela Oprisor, Blake Lively, sosie,
Autor: Redactia
Data: 14 Ianuarie 2020
Mirela Oprișor a descoperit, cu uimire, că are o… sosie la Hollwood. Vedeta a rămas și ea surprinsă de cât de bine seamă cu Blake Livley în cel mai nou film al ei.

După un an de amânare, în sfârșit noul film al Blake Lively, The Rhythm Section, urmează să apară în cinematografe, iar vedeta îl promovează intens. Pe Instagram, actrița a postat imagini cu transformarea sa în personajul Stephanie Patrick, o dependentă de heroină.

Citește și

În una dintre imagini, vedeta seamănă destul de bine cu actrița Mirela Oprișor, “Aspirina” din Las Fierbinți. Acest lucru a fost remarcat și de o prietena a Mirelei, care i-a dat de veste pe Instagram.

“Mi se pare că Blake aici e ca o soră mai mică a ta”, i-a scris prietena. 

“Și alunița o are la fel”, a comentat și Mirela Oprișor.

Pentru  fanii serialului Las Fierbinți, actrița Mirela Oprișor se contopește cu personajul sau, Aspirina. Aceasta a dezvăluit într-un interviu pentru revista Psychologies că adesea este strigată pe numele personajului din serial.

“E un sentiment plăcut. De ce m-ar deranja? Iubesc foarte mult ce fac în serial. Nici nu mă strigă multă lume așa. În ultimii ani, am știut să îmbin și televiziunea, și teatrul, iar faptul că apar la televizor și sunt vizibilă a adus mai mult public și în sală. Se leagă una cu alta și nu am de ce să mă supăr când mă strigă lumea așa. Întâlnirea cu acest personaj este una dintre cele mai frumoase”.


FULLSCREEN
Mirela Oprișor are o sosie la Hollywood și e una dintre cele mai sexy vedete
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies