ProTV se pregateste nu de o nunta, ci de patru. Inscrie-te sa spui "DA" la ProTV si castigi o luna de miere de cinci stele

Data publicarii: 03 August 2013
Data actualizare: 04 August 2013
Cei care se pregatesc sa spuna "DA" in aceasta vara pot castiga o luna de miere de cinci stele, intr-o destinatie la care viseaza orice indragostit sa ajunga alaturi de sufletul pereche. 

ProTV se pregateste nu de o nunta, ci de patru, in noua emisiune “Patru nunti si o provocare”.

Show-ul dupa un format de succes ITV Studios Global Entertainment – “Four Weddings” este o calatorie printre emotiile si incercarile traite de fiecare mireasa in cea mai importanta zi din viaţa ei. De la mirese sofisticate si relaxate, la traditionale si nonconformiste, toate intra in lupta pentru un premiu cu totul si cu totul special. Invitate rand pe rand la petrecerea fiecareia, femeile trebuie sa critice si sa jurizeze in secret fiecare moment in parte. Nimic nu scapa nedisecat, de la servire si meniu, pana la programul artistic, aranjamentele florale, rochia miresei si chiar mire. Cei care obtin cel mai bun scor pleaca intr-o luna de miere de cinci stele. 

Tinerii care spera sa fie nu doar invitati de onoare, ci chiar protagonisti ai noului show de la ProTV trebuie sa se inscrie la preselectii, accesand formularul de mai jos. Toate campurile sunt obligatorii. 
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies