Miss Universe 2021, atacată online din cauză că s-a îngrășat după ce a câștigat titlul. Cum arată indianca superbă

Miss Universe 2021, atacată online din cauză că s-a îngrășat după ce a câștigat titlul. Cum arată indianca superbă
Citeste mai mult despre: Miss Universe, Harnaaz Sandhu, ingrasat,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 06 August 2022
Data actualizare: 07 August 2022
Anul trecut, Harnaaz Sandhu a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume – indianca a mai adus încă un titlu de Miss Universe țării sale, India fiind una din țările cu cele mai multe câștigătoare din istorie.

Harnaaz Sandhu a povestit într-un interviu a a devenit ținta bullyingului online după ce s-a îngrășat. Indianca a pus câteva kilograme, însă asta nu îi știrbește cu nimic din frumusețe.

“Fizic, m-am mai împlinit, am pus câteva kilograme, m-am îngrășat, însă m-am obișnuit deja cu ideea. Dar am fost victima bullyingului din cauza asta. A fost neliniștitor și surprinzător să văd câți oameni își dau cu părerea despre un lucru care nu ar trebui să conteze. Nu ar trebui să conteze cum arăți, ci cum ai sufletul, cum te porți cu oamenii, ce convingeri ai”, a spus indianca.

Harnaaz Sandhu a povestit că s-a pregătit pentru competiția Miss Universe făcând mult sport și ținând diete drastice. După ce a obținut titlul, a început să se relaxeze. “Nu m-am dat seama că asta se va vedea pe corpul meu. Am cedat psihic de atâtea ori… E chiar trist”, a spus indianca.

Miss Universe 2021 a mai dezvăluit că are și multiple alergii: la gluten, soia, nucă de cocos sau ouă.

Printr-o situația similară a trecut o altă câștigătoare de Miss, Aishwarya Rai. Miss World 1994, Aishwarya a fost criticata după ce s-a îngrășat considerabil, în urmă cu 10 ani.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies