Misterul lui Susan Boyle: Si-a cumparat vila de 300.000 de lire, dar se muta inapoi in vechea casa

Misterul lui Susan Boyle: Si-a cumparat vila de 300.000 de lire, dar se muta inapoi in vechea casa
Citeste mai mult despre: Susan Boyle, Britain's Got Talent,
Data: 25 Aprilie 2011
Susan Boyle a decis sa plece din proaspat cumparata ei locuinta de lux si sa se mute inapoi in casuta ei modesta din Blackburn, Scotia.

Cantareata si-a folosit banii castigati dupa emisiunea “Britain’s got talent” pentru a cumpara o vila de 300.000 de lire in West Lothian in martie anul trecut, dar se pare ca deja regreta alegerea facuta si ii e dor de vechea casa, de strazile cunoscute, de vecini. Noua casa are 5 dormitoare, 3 bai si e dotata cu panouri solare si garaj dublu.

O sursa a declarat pentru Sunday Mail: “Vrea sa se intoarca pentru ca e parte din comunitatea de acolo si i s-a facut dor. Susan e foarte atasata de oameni si nu ii place sa fie pe cont propriu. Ii e dor de contactul zilnic cu prieteni si vecini”.

“Noua ei casa e foarte luxoasa, ii placea si luxul, dar nu se simtea la fel de bine. A ramas aceeasi Susan dintotdeauna, care se opreste pe strada sa vorbeasca cu trecatorii si care nu are nicio problema in a se duce la shopping cu autobuzul”, a completat sursa apropiata lui Susan Boyle.

 




VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO