Moartea lui Sergiu Nicolaescu, drama care a lasat in lacrimi toate vedetele din Romania. Vezi ce mesaje emotionante i-au transmis

Moartea lui Sergiu Nicolaescu, drama care a lasat in lacrimi toate vedetele din Romania. Vezi ce mesaje emotionante i-au transmis
Citeste mai mult despre: Sergiu Nicolaescu, emotionant, moarte, vedete,
Data publicarii: 03 Ianuarie 2013
Data actualizare: 04 Ianuarie 2013
Doua dintre cele mai de succes filme ale lui Sergiu Nicolaescu sunt astazi la ProTV: de la ora 17.00 poti vedea "Nemuritorii", iar de la ora 20.30 ai "Un comisar acuza".

Jojo a colaborat cu Sergiu Nicolaescu pentru filmele poker si Ultimul corupt din Romania, in fiecare dintre ele interpretand cate un rol exceptional. Artista a primit vestea mortii lui Sergiu Nicolaescu cu greu si a tinut ca toata lumea sa stie cat de mult l-a iubit si cat de apreciat a fost. Acesta este mesajul lui Jojo (Catalina Grama) pentru marele regizor si actor.

Sergiu Nicolaescu a plecat dintre noi...Ma uit la ecranul televizorului si inca nu pot intelege ca ceea ce vad este adevarat...Astazi inimile noastre plang pentru ca un om unic, sufletul cinematografiei romanesti si unul dintre cei mai mari creatori si iubitori de arta nu ne mai poate fi alaturi fizic..Pentru cei ce i-am fost aproape si l-am iubit, cei care astazi avem inimile frante, lumina spiritului acestui mare om si artist ne va fi mereu calauza pana cand Domnul ne va intalni din nou. Nu am cunoscut un om mai nobil, un creator mai pasionat de frumos si de adevar, un mesager mai iscusit al emotiilor artistice, un mai mare iubitor de actori si de film. Ne raman pentru totdeauna operele sale...viziunea sa incredibila asupra vietii, iubirii, conditiei umane transpuse atat de frumos in fiecare film in care a pus mereu o parte din sufletul sau...Joi, 3 ianuarie va fi mereu o zi care o sa ne doara.... Dar o sa ne si aminteasca in acelasi timp, ca uneori avem sansa de a intalni oameni unici, irepetabili, care ne schimba viata pentru totdeauna. De cate ori am avut onoarea sa il intalnesc, domnul Nicolaescu avea mereu un zambet cald, enigmatic, regal care imi dadea sentimentul ca strang mana unui rege. Sunt norocoasa pentru ca l-am cunoscut, pentru ca am avut sansa imensa de a-i admira indeaproape talentul si maretia...Ii voi multumi vesnic pentru ca m-a facut actrita de film si pentru ca mi-a daruit unele dintre cele mai pretioase amintiri ale vietii mele. In sufletul meu ramaneti nemuritor si unic pentru totdeauna domnule Sergiu Nicolaescu!Va voi pretui etern! Condoleante doamnei Dana Nicolaescu si tuturor celor ce l-au iubit si i-au fost apropiati. Ne vom vedea candva acolo sus!

Si Elli White a tinut sa isi arate regretul legat de moartea lui Sergiu Nicolaescu: Am mai ramas fara un mare talent... Maestrul Sergiu Nicolaescu s-a stins azi din viata... Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!Nu te vom uita, Maestre!! :-(

Si pentru Ilinca Vandici moartea regizorului este o mare pierdere: O veste trista... O pierdere mare pentru toți romanii.. Cu siguranță va rămâne in amintirea si in sufletele noastre. Sa ii mulțumim marelui maestru pentru toata mostenirea nepretuita, lăsată! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!!

Paula Seling a fost si ea o mare admiratoare a lui Sergiu Nicolaescu si a tinut sa ii transmita cateva cuvinte. Viata asta... Ce vremuri, ce intunecime. Drum bun, Sergiu Nicolaescu, iti multumim ca ne-ai daruit din dragostea ta.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies