Mobila pe tavan, ziduri sparte, celula de inchisoare sau paturi in sicrie. Pare greu de crezut, dar asa arata cel mai bizar hotel din lume - FOTO

Mobila pe tavan, ziduri sparte, celula de inchisoare sau paturi in sicrie. Pare greu de crezut, dar asa arata cel mai bizar hotel din lume - FOTO
Citeste mai mult despre: hotel, bizar, ciudatenii, cladiri, constructii,
Data publicarii: 30 Iunie 2014
Data actualizare: 30 Iunie 2014
In incercarea de a iesi din tipare si de a atrage clienti prin unicitatea designului camerelor, hotelul Propellar Island City Lodge din Berlin, Germania, ar putea fi declarat cu usurinta cel mai bizar hotel din lume.

Propellar Island City Lodge dispune de 31 de camere, fiecare amenajata diferit: cu paturi "zburatoare", in forma de colivie sau in forma de sicriu, mobila pe tavan, ce da impresia de camera cu susul in jos, ziduri sparte, camere amenajate precum celulele din inchisori sau cele din spitalele de boli mintale, hotelul are o camera bizara pentru gusturile fiecaruia.

Designul ii apartine artistului german Lars Stroschen, care si-a dorit de la bun inceput ca nicio camera sa semene cu alta. 

"Constructia este o opera de arta care a fost conceputa de la inceput ca un hotel. Cu toate acestea, unele materiale sunt foarte sensibile: de exemplu, plexiglasul se zgarie foarte usor, la fel ca peretii varuiti cu negru. Dar asta e natura hotelului nostru si nu poti sa schimbi asta fara sa-ti rezulte ceva plictisitor. Tocmai de aceea, va rugam sa retineti aceste diferente si sa aveti grija cu mobilierul si obiectele de arta", se arata pe site-ul hotelului.

Asa cum era de asteptat, pretul unei camere este destul de piperat, incepand de la 69 de euro si ajungand pana la 190 de euro pe noapte.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies