Modelul Florin Marin, care a moștenit 250.000 de lire sterline de la soțul preot, are o nouă relație

Modelul Florin Marin, care a moștenit 250.000 de lire sterline de la soțul preot, are o nouă relație
Citeste mai mult despre: Florin Marin, preot,
Data publicarii: 27 Octombrie 2021
Data actualizare: 10 Decembrie 2021
Românul, căruia iubitul său vicar i-a lăsat, atunci când a murit, o avere de 250.000 de lire sterline, și-a găsit o nouă iubire, care are de două ori vârsta lui. 

Modelul masculin Florin Marin (28 de ani) este acum iubitul lui Jeronimo Jesus de Vega (51 de ani), după ce soțul său, Philip Clements (81 de ani) i-a lăsat moștenire averea lui. 

Vicarul englez, originar din Eastry, Kent, s-a mutat în România pentru a fi cu iubitul lui cu 55 de ani mai tânăr. Aceștia s-au căsătorit în 2017, doar că Clements a murit în luna iunie a anului trecut. 

Florin va primit acum pensia de 2.000 de lire sterline pe lună de pe urma soțului său decedat, pentru tot restul vieții, asigurarea de viață de 150.000 de lire sterline plus o proprietate în valoare de 100.000 de lire sterline. 

Cu toate acestea, Florin s-a mutat deja cu un bărbat și mai înstărit, Jeronimo Jesus de Vega, care îi finanțează stilul de viață luxos. 

 

Românul a declarat pentru The Sun: ”Vacanțele mi le plătește omul meu, Jeronimo. Nu cheltui eu niciun ban - iubitul se ocupă de asta. Eu încă am bani de la soțul meu, pentru că nu sunt prost să-i cheltui pe mărunțișuri”.

 

Nu este prima oară când De Vega și Florin sunt iubiți - aceștia s-au mai întâlnit și când Clements și românul erau într-o pauză de relație. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies