Modelul rus Oksana Voevodina deplânge divorțul de fostul rege al Malaysiei. Ce spune despre familia lor

Modelul rus Oksana Voevodina deplânge divorțul de fostul rege al Malaysiei. Ce spune despre familia lor
Oksana Voevodina și Muhammad al V-lea. FOTO: Instagram/Profimediaimages.ro
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 18 Iulie 2019
Data actualizare: 18 Iulie 2019
Fotomodelul rus Oksana Voevodina (27 de ani), care a divorțat la 1 iulie de fostul sultan al statului Kelantan din Malaysia, a postat un mesaj tulburător în mediul online.

După aproape trei săptămâni de la separare, Oksana Voevodina a dat de înțeles că regretă despărțirea de bărbatul care a abdicat de la tron pentru ea. Muhammad al V-lea de Kelantan a renunțat la tronul statului Kelantan (nord-estul peninsulei Malaysia) pentru a se putea căsători cu ea, o fostă Miss Moscova și fotomodel în plină afirmare.

La scurt timp după ce vestea divorțului lor s-a răspândit în mass media, Oksana Voevodina a postat un filmuleț pe Instagram în care rememorează momentele frumoase petrecute împreună cu fostul sultan. 

Lui îi pasă de mine și de familia noastră, iar eu voi avea grijă de el. De asemenea, aș vrea să fiu ultima persoană din viața lui și vreau să trăiesc alături de el până la sfârșitul vieții mele”, spune Rihana Oksana Voevodina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rihana Oksana Petra (@rihanapetra) on

Muhammad al V-lea apare și el în videoclip, în care pomenește de prioritatea sa în viață: copiii.

Citește și: Fostul rege al Malaysiei a divorțat de femeia pentru care a renunțat la tron

Prioritatea familiei mele sunt copiii. Ei sunt cei care ne duc mai departe moștenirea. Pentru mine, cele mai importante două lucruri în viață sunt răbdarea și înțelegerea. Sunt mulți oameni care spun că iubirea, da iubirea, este bună, dar după 15-20 de ani, răbdarea și înțelegerea vor lua locul dragostei. Chiar dacă nu avem foarte multe lucruri în comun, există înțelegere”, spune fostul rege al Malaysiei.

Oksana Voevodina are un copil cu fostul rege

Cuplul are un băiețel care s-a născut în luna mai a acestui an. Până în acest moment, cei doi foști parteneri nu au explicat cum își vor împărți îndatoririle și bunurile pe care le-au acumulat împreună. 

Vezi și: Profil de celebritate - Jennifer Lopez
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies