Modul bizar în care Antonio Banderas a aplaudat la Premiile Emmy. Fanii s-au amuzat copios

Modul bizar în care Antonio Banderas a aplaudat la Premiile Emmy. Fanii s-au amuzat copios
Citeste mai mult despre: Antonio Banderas, aplaudat, Nicole Kidman,
Data: 18 Septembrie 2018
Fanii actorului Antonio Banderas au râs de tehnica ciudată de aplaudat a actorului, comparându-l pe acesta cu Nicole Kidman, la premiile Oscar.

În 2017, la premiile Oscar, Nicole Kidman a devenit un fenomen online, după ce fanii săi au observat stilul său ieșit din comun de a aplauda.

Acum, însă, a apărut un ”stil” nou, telespectatorii galei Premiilor Emmy 2018 remarcând felul în care Antonio Banderas bate din palme.

 

Actorul spaniol (58 de ani) stătea alături de iubita sa, Nicole Kimpel (38 de ani), în timpul ceremoniei de luni aseară, când camera de luat vederi l-a surprins aplaudând.

 

Antonio și-a îndoit cele două degete din mijloc ale mâinii drepte, pe care le-a izbit grațios de palma celeilalte mâini.

 

”Tocmai am găsit gif-ul anului. Trebuie să fie aplaudatul ciudat de la Emmy al lui Antonio Banderas. Un comentariu potrivit pentru orice”, a declarat un fan.

”Trebuie să vorbim despre modul în care Antonio Banderas apaudă cu degetele făcute gheară”, a mai scris altcineva.

”Antonio Banderas, asta este cel mai ciudat mod de a aplauda pe care l-am văzut în viața mea”, a fost altă reacție pe net.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joel Bell (@vacantvideostore) on

Alții au subliniat asemănarea cu Nicole Kidman, care a fost comparată cu o focă la Oscarul de anul trecut. Mai târziu, actrița a explicat stilul ciudat de a aplauda prin faptul că purta un inel foarte scump semnat Harry Winston, cu diamant, pe care nu voia să-l deterioreze.

 

FULLSCREEN
Modul bizar în care Antonio Banderas a aplaudat la Premiilor Emmy. Fanii s-au amuzat copios
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO