Moment jenant pentru un ministru din România: interviu în boxeri, în direct, la TV. Cum a reacționat

Moment jenant pentru un ministru din România: interviu în boxeri, în direct, la TV. Cum a reacționat
Ionuț Stroe s-a amuzat pe seama incidentului. FOTO: Ionuț Stroe Facebook
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 24 Mai 2020
Data actualizare: 24 Mai 2020
Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a oferit imaginea weekendului într-o intervenție televizată la emisiunea Ora exactă în sport de la PRO X.

Duminică dimineață, Ionuț Stroe a fost invitatul lui Mihai Moronică la emisiunea matinală de pe PRO X. Ministrul Tineretului și Sportului a intrat în direct, prin Skype, pentru a vorbi despre reluarea campionatului de fotbal din România și despre pregătirile României pentru Campionatul European de Fotbal.

La un moment dat, Stroe a atins cu mâna telefonul mobil prin care comunica de la distanță, iar camera video l-a dezvăluit îmbrăcat în boxeri.

Pentru a evita momentul jenant, regia de emisie a mutat camera pe gazda emisiunii, Mihai Mironică, însă șocul său a fost imposibil de evitat.

Iată imaginile!

La câteva ore după incident, Ionuț Stroe a reacționat pe contul său de Facebook. 

Duminică dimineață, acasă, ținutele sunt mai sportive, chiar și atunci când dau interviuri ???? #nofilter (n-am o problemă că am devenit viral și știu că toți care vor sări să critice poartă pantaloni de ski și pantofi acasă)”, a cometat ministrul Tineretului și Sportului.

Fanii săi de pe rețelele sociale au apreciat la maximum că a tratat cu umor acest incident care, e adevărat, i se poate întâmpla oricui.

Fotografii: Ionuț Stroe Facebook

Vezi și VIDEO: Home Workout - episodul 2: În cuplu antrenamentele pot fi mai eficiente. Exerciții pentru pectorali și biceps
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies