Moment șocant la America's Got Talent! O concurentă a fost scapată de la înalțime în timpul unui exercițiu la trapez

Moment șocant la America s Got Talent! O concurentă a fost scapată de la înalțime în timpul unui exercițiu la trapez
Autor: Redactia
Data publicarii: 19 Iulie 2018
Data actualizare: 20 Iulie 2018
Un exercițiu periculos la trapez s-a transformat într-o moment de infarct în timpul showului America's Got Talent.

Mary și Tyce sunt sot și soție și poartă numele de scenă Duo Transcend. Cei doi au vrut să impresioneze juriul de la America's Got Talent cu o acrobație care sfidează moartea. Sportivii s-au prezentat cu un exercițiu pe o bară, la câțiva metri deasupra scenei.
 

Înălțimea a fost suficientă pentru a ține audiența cu inimă strânsă. Ba mai mult, la un moment dat, ei au introdus în exercițiul lor și focul.  Zona de sub ei era cuprinsă de flăcări, în timp ce ei evoluau pe o bară suspendată.
 

Exercițiul a atras atenția publicului și a juriul. Dar, în timpul scenei de final, lucrurile au luat o turnură neașteptată. 
 

Tyce era legat la ochi, cu capul în jos. Maria urma să se arunce pe spate, iar soțul ei să-i prindă gleznele. Din nefericire, ea i-a alunecat printre degete și s-a prăbușit pe scena de dedesubt.Totul s-a întâmplat sub privirile fiului lor în vârstă de doi ani, Jaxx, care privea showul, în brațele bunicii lui. Temându-se de ce-i mai rău, bunica îi acoperă repede ochii copilului, cu un gest disperat.
 

Din fericire, Mary a căzut pe un covor de siguranță, nu pe direct scenă. După câteva secunde, care au părut o eternitate, ea s-a ridicat pentru a arăta mulțimii care încremenise că nu a suferit răni grave. Tânara acrobată i-a întrebat pe membrii juriului, Simon Cowell, Mel B, Heidi Klum, Howie Mandel și oaspetelui Ken Jeong, dacă ar putea încerca încă o dată schema de final. În ciuda determinării lor, juriul a refuzat.   

În ciuda momentului periculos, prestația cuplului a reusit să impresioneze juriul care i-au trecut în următoarea etapă.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!