Moment uluitor in Japonia! Campionul la Sumo i-a spart o sticla in cap unui alt luptator. Motivul e incredibil

Moment uluitor in Japonia! Campionul la Sumo i-a spart o sticla in cap unui alt luptator. Motivul e incredibil
Data publicarii: 14 Noiembrie 2017
Data actualizare: 14 Noiembrie 2017
Incident incredibil intre doi luptatori de Sumo.

Soc si groaza in Japonia, dupa ce Harumafuji, considerat unul dintre cei mai buni luptatori de Sumo din lume, i-a spart o sticla in cap unui alt luptator, provocandu-i o fractura de craniu!

Momentul a scandalizat Japonia, mai ales ca Sumo este un sport ce imbina latura sportiva cu cea spirituala, luptatorii fiind considerati "sacri". Harumafuji, provenit din Mongolia, detine gradul de Yokozuna, cel mai mare din Sumo, unul foarte greu de obtinut.

La 33 de ani, Harumafuji l-a atacat pe Takanoiwa cu o sticla, bagandu-l pe acesta in spital pentru 4 zile. Agresorul si-a cerut scuze pentru incident insa nu a negat si dar nu a infirmat ca l-a atacat pe colegul sau.

Totul a pornit de la un schimb de replici in urma cu o luna, ce s-a lasat cu jigniri. Cei doi s-au intalnit intr-un bar, acolo unde Takanoiwa l-a infruntat iar pe Harumafuji, care nu s-a mai abtinut.

Scandalul poate avea repercusiuni grave, un alt Yokozuna (campion suprem) fiind nevoit sa se retraga din Sumo in 2011 dupa ce a batut un barbat intr-un bar.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies