Momente de extaz la absolvirea liceului pentru un adolescent care sufera de Sindromul Down

Momente de extaz la absolvirea liceului pentru un adolescent care sufera de Sindromul Down
Citeste mai mult despre: sindromul Down, absolvire, adolescent,
Autor: Mihai Burlacu
Data: 15 Iunie 2018
Emotii, bucurie dar si multa sustinere din partea celorlalti. Asa poate fi descris momentul in care tanarul absolvent paseste pe scena absolvirii si isi imbratiseaza profesorii in pasi de dans.

Stim cu totii acel moment al absolvirii in care fie suntem extrem de fericiti pentru realizarea de care am dat dovada, fie suntem bucurosi ca nu ne mai intoarcem zilnic la scoala. Indiferent de situatie, terminarea liceului este un moment de fericire absoluta.

Bucuria tanarului Carlos Neria, cunoscut si sub numele de Dl. Joyous a marcat o lume intreaga dupa ce momentul sau a ajuns viral. Adolescentul in varsta de 19 ani este originar din Texas si sufera de forma Sindromului Down, iar terminarea studiilor liceale a fost un obiectiv greu de atins pentru acesta in asemenea conditii. 

Emotionat, plin de entuziasm si in pasi  de dans, tanarul a urcat pe scena alaturi de colegii sai pentru celebra momentul. Si-a luat profesorii in brate, a plas, a sarit in sus de bucurie si a simtit ca nu este diferit fata de ceilalti. Institutia scolii a impartasit un videoclip cu Carlos in semn de apreciere pentru eforturile depuse in finalizarea studiilor. 

Carlos este cel mai mic dintre cei 8 frati ai sai, iar mama lui il numeste o "binecuvantare" in viata lor. Adolescentul este un exemplu pentru multi dintre noi, ce demonstreaza ca ar trebui sa pretuim mai mult ceea ce avem.  

Sindromul Down reprezintă cea mai comună cauză genetică de retard mental blând și moderat ( maladie prezentă la copil încă din momentul conceperii), cauzată de prezența unui cromozom 21 suplimentar. 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO