Momentul când Alina Pușcău a jucat alături de Jason Momoa, în ”Conan”

Momentul când Alina Pușcău a jucat alături de Jason Momoa, în Conan
Citeste mai mult despre: Alina Puscau, Jason Momoa,
Data publicarii: 30 Noiembrie 2020
Data actualizare: 29 Mai 2022
Printre rolurile de început de la Hollywood, Alina Pușcu a avut o scurtă apariție - dar memorabilă - în filmul ”Conan”, cu Jason Momoa în rolul principal.

La vremea când a apărut filmul - un remake al peliculei cu Arnold Schwarzenegger în rolul principal - Alina Pușcău a ținut prima pagină a ziarelor românești și a revistelor de profil, pentru că apariția sa este cel puțin provocatoare. 

Românca joacă rolul unei sclave ținută fără haine într-o cușcă, pe care Conan o eliberează atunci când salvează o colonie de sclavi. Pentru a-i mulțumi, femeia merge cu Conan și Artus, prietenul acestuia, într-o tavernă, pentru a sărbători, iar la finalul scenei aceasta ajunge în ipostaze mai apropiate cu cel din urmă.

Așa cum a mărturisit chiar ea, apariția în Playboy a fost cea care i-a adus acest mic rol în ”Conan”, film ce ar fi trebuit să fie regizat de fostul ei iubit, Brett Retner.

Ce spune Alina despre Jason Momoa, pentru unica.ro: ”Jason este un om deosebit, foarte talentat și disciplinat, are o inimă mare și am rămas prieteni, inclusiv după terminarea filmărilor. El m-a ajutat mult cu rolul meu pe platoul de filmare și îi sunt recunoscătoare”. 
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies